Η Όξφορντ άντεξε για 63 λεπτά, όμως η Άρσεναλ με 2 γκολ του Νκέτια και ένα του Ελνενί κατάφερε να λύσει τον... γόρδιο δεσμό, φτάνοντας σε νίκη πρόκριση (3-0).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Άρσεναλ χρειάστηκε να δώσει το κάτι παραπάνω, όμως στο τέλος επιβραβεύτηκε. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αντιμετώπισε την Όξφορντ Γιουνάιτεντ και αφού... πέταξε ένα ημίχρονο, ανέβασε την απόδοσή της.
Στο 63ο λεπτό ο Ελνενί έδωσε τη λύση στους «κανονιέρηδες», ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση Έντουαρντ Νκέτια, που με δύο τέρματα στο 70' και στο 76' κατάφερε να... καθαρίσει το παιχνίδι και να οδηγήσει στην πρόκριση την ομάδα του.
Οι Λονδρέζοι διατήρησαν τον έλεγχο ως το τέλος, δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο του αγώνα κια έφτασαν εύκολα στην πρόκριση στον επόμενο γύρο του FA Cup.
sdna.gr
Δηλώσεις ενόψει του πρώτου αγώνα με την Πάφο στο Βελιγράδι παραχώρησε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/08 @ 14:59
Ο Ρομέλου Λουκάκου τραυματίστηκε στο φιλικό της Νάπολι με τον Ολυμπιακό και οι «παρτενοπέι» ενημέρωσαν πως θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις μήνες.
18/08 @ 08:28
Δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της Φόλενταμ η Αλκμααρ και, με το 2-2 κόντρα τους νεοφώτιστους για τη δεύτερη αγωνιστική της Eredivisie, έμεινε στο -2 από την κορυφή.
18/08 @ 08:22
Έστω και δύσκολα, η Σεν Τρούιντεν νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Λα Λουβιέρ για τη δέκατη αγωνιστική της Jupiler League και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
18/08 @ 08:14
Με ασίστ για το τέταρτο γκολ του Γιώργου Βαγιαννίδη στο ντεμπούτο του, η Σπόρτινγκ «ισοπέδωσε» 6-0 την Αρούκα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» για τη δεύτερη αγωνιστική της Primeira liga και το «2 στα 2».
18/08 @ 08:08
Πρεμιέρα με μεγάλη νίκη για την Εσπανιόλ, που επικράτησε 2-1, με ανατροπή, της Ατλέτικο Μαδρίτης.
18/08 @ 07:45
Με τον Μόντριτς να ντεμπουτάρει στο «Σαν Σίρο», η Μίλαν κατάφερε πολύ εύκολα να προκριθεί στον 2ο γύρο του Coppa Italia με το 2-0 επί της Μπάρι, αλλά ανησυχεί για τον Λεάο. Στα πέναλτι πέρασε η Πίζα.
BEST OF THEMASPORTS