Πόλυς Χαραλάμπους

Κλείνει σχεδόν τρεις μήνες στην Λευκωσία, ο Γιανίκ Φερέρα. Όποιος ισχυριστεί ότι δεν άρχισε να βάζει το δικό του στίγμα στην αγωνιστική φιλοσοφία της Ομόνοιας, σημαίνει ότι έχει εμπάθεια με τον ίδιο ή με αυτούς που τον επέλεξαν…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το σημαντικότερο είναι ότι έχει ανεβάσει τον βαθμό αξιοπιστίας της ομάδας και την… έμαθε να παίρνει τα ματς με τις μικρομεσαίες ομάδες. Συν το ότι έχει βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι, όπου δεχόταν πολύ εύκολα γκολ, όχι μόνο στα παιχνίδια με τους διεκδικητές, αλλά και με τις ομάδες που είναι πιο κάτω απ’ αυτήν.

Ο Γιανίκ Φερέρα, νιώθει φυσιολογικά περισσότερη ασφάλεια στην πράσινη καρέκλα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τον θεοποιήσουμε, για το ότι ξανάβαλε την ομάδα στις… ράγες της πρώτης εξάδας.

Λογικά το καταλαβαίνει κι ο ίδιος, ότι το μεγάλο στοίχημα είναι να αρχίσει να «παίρνει» ντέρμπι, με τις ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο.

Στην εποχή του Λένον οι κυπελλούχοι, είχαν νικήσει μόνο την ΑΕΚ μέσα στο ΓΣΠ (στον πρώτο γύρο). Στην συνέχεια έχασαν καθαρά και εύκολα από Πάφο και ΑΠΟΕΛ (ήταν ήδη ο Βελγο-Ισπανός στον πάγκο), με τον Άρη, έσωσαν την ισοπαλία κι ένιωθαν ικανοποιημένοι. Πρόσφατα έχασαν από την ΑΕΚ στο σπίτι της.

Είναι αυτονόητο, ότι αν… μυρίζει πραγματική Ομόνοια στα ματς του δευτέρου γύρου με τις πιο πάνω ομάδες, έχοντας παράλληλα και δυνατή «σούμα» σε βαθμούς, τότε δεν θα "κερδίσει" απλώς περισσότερο τον Λαό της Ομόνοιας, αλλά θα επιστρέψει με αξιώσεις στο κυνήγι της Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος.  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ