Η αγκαλιά Νεϊμάρ σε Μέσι: «Πού είσαι, παγκόσμιε πρωταθλητή;»

Η αγκαλιά Νεϊμάρ σε Μέσι: «Πού είσαι, παγκόσμιε πρωταθλητή;»

Ο Νεϊμάρ υποδέχτηκε με μια ζεστή αγκαλιά και μια πολύ όμορφη ατάκα τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στις προπονήσεις της Παρί μετά από την άδεια δύο εβδομάδων που πήρε με το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Αργεντινός σταρ αποθεώθηκε με pasillo από όλα τα μέλη της ομάδας στο προπονητικό κέντρο της γαλλικής ομάδας, ενώ ιδιαίτερη ήταν η υποδοχή που του επιφύλασσε ο Νεϊμάρ.

«Πού είσαι, παγκόσμιε πρωταθλητή;», του είπε ο Βραζιλιάνος άσος, προτού του δώσει μια ζεστή αγκαλιά.

Παρότι ο Νεϊμάρ θα ήθελε σίγουρα να ήταν στη θέση του «Λέο» και να κατακτούσε ο ίδιος με την «σελεσάο» το Μουντιάλ, ο 30χρονος άσος ήταν από τους πρώτους που συνεχάρησαν τον Μέσι για τον τίτλο που κυνηγούσε περισσότερο από κάθε άλλον σε όλη την καριέρα του.

Άλλωστε η σχέση τους είναι εξαιρετική, από την εποχή ακόμη που συνεργάζονταν στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο Νεϊμάρ έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως θεωρεί τον Μέσι τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΕΚ: Ο κίνδυνος των λίγων ισοπαλιών της League Phase και το όριο πρόκρισης στην 24άδα

ΑΕΚ: Ο κίνδυνος των λίγων ισοπαλιών της League Phase και το όριο πρόκρισης στην 24άδα

Ο Ανδρέας Δημάτος επισημαίνει τη σημαντική μείωση των ισοπαλιών στη League Phase, ένα στοιχείο που ενδέχεται να επηρεάσει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ για την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη 24άδα.