Βασίλης Τόπαλος: 25χρονος Γεωργιανός με εμπειρία 200 αγώνων ο αντίπαλός του στο σπάρινγκ

Βασίλης Τόπαλος: 25χρονος Γεωργιανός με εμπειρία 200 αγώνων ο αντίπαλός του στο σπάρινγκ

Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση του θανάτου του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου.

Ο νεαρός πυγμάχος έχασε τη ζωή του μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στις τουαλέτες γυμναστηρίου στον Ταύρο, ενώ φέρεται να συμμετείχε πριν σε αγώνες σπάρινγκ με πιο έμπειρους και δυνατούς αντιπάλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ένας από τους αντιπάλους του, το μοιραίο εκείνο πρωινό της 16ης Δεκεμβρίου στο γυμναστήριο του Νίκου Γιδάκου στον Ταύρο, φέρεται να ήταν κι ένας Γεωργιανός πυγμάχος, 25 ετών, με εμπειρία 200 αγώνων, αρκετά πιο δυνατός από τον 16χρονο Βασίλη Τόπαλο. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Δύο ασημένια μετάλλια για την Κύπρο στο MEVZA Beach Volleyball U18/U20 Championship!

Δύο ασημένια μετάλλια για την Κύπρο στο MEVZA Beach Volleyball U18/U20 Championship!

Η σημαία της Κύπρου κυμάτισε ψηλά για τους πρωταθλητές του Beach Volleyball Άννινο Αλέξιο Χρυσοστόμου / Μιχάλη Καλαφάτη και Κωνσταντίνα Σιαπάνη / Θέα Χριστοφόρου, που μας χάρισαν δύο αργυρά μετάλλια στο MEVZA U18/U20 Championship στη Λεμεσό, πετυχαίνοντας ένα κατόρθωμα χωρίς προηγούμενο στα χρονικά του θεσμού!