Αναβολή στο ΠΑΟ Ρουφ-Επισκοπή: Πρόβλημα με τα δελτία των Κρητικών, κινδυνεύουν με υποβιβασμό!

Αναβολή στο ΠΑΟ Ρουφ-Επισκοπή: Πρόβλημα με τα δελτία των Κρητικών, κινδυνεύουν με υποβιβασμό!

Η σέντρα στο ΠΑΟ Ρουφ-Επισκοπή δεν έγινε ποτέ, καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία της ομάδας του Ρεθύμνου, που κινδυνεύει, πλέον, με υποβιβασμό στη Γ' Εθνική!

Ορατός είναι, πλέον, ο κίνδυνος για την Επισκοπή να αποβληθεί από τη Super League 2!

Η σέντρα στο παιχνίδι με τον τον ΠΑΟ Ρουφ δεν έγινε ποτέ, καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία της ομάδας του Ρεθύμνου, η οποία «κατέβηκε» κανονικά στην Αθήνα, βγήκε 11άδα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το ματς δεν διεξήχθη!

Η Επισκοπή έχει οφειλές προς την ΕΠΟ, που δεν τις τακτοποίησε εγκαίρως, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή να ανακαλέσει τα δελτία.

Η Επισκοπή είχε δεσμευτεί να πληρώσει την οφειλή προς την ΕΠΟ σε τρεις δόσεις, με την προθεσμία να λήγει σήμερα και ακυρώθηκαν τα δελτία της. Το παιχνίδι θα κατακυρωθεί στα χαρτιά με 3-0 άνευ αγώνα στο ΠΑΟ Ρουφ.

Για να αποφύγει η ομάδα του Ρεθύμνου ανάλογη τιμωρία στα επόμενα παιχνίδια, θα πρέπει να πληρώσει την οφειλή, αλλιώς στους τρεις αγώνες, που θα μηδενιστεί, θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

 
 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι αρχικές ενδεκάδες στο ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Οι αρχικές ενδεκάδες στο ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ

Δείτε τις αρχικές ενδεκάδες που επέλεξαν στο ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αλφαμέγα», οι προπονητές των δύο ομάδων, Ερνάν Λοσάδα και Πάμπλο Γκαρσία: