Themasports

Με διαφορά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ μπορεί να χαρακτηριστεί ο σκόρερ της Ομόνοιας, Ανδρόνικος Κακουλλής.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός σκόραρε για άλλο ένα παιχνίδι και μάλιστα δις, φτάνοντας τα 6 τέρματα για τη φετινή σεζόν. Έχει ήδη σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ σε γκολ αφού έχει σκοράρει 6 γκολ σε 13 αγωνιστικές, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του σημείωσε δύο γκολ σε ένα ματς.

Ο φορ των πρασίνων δεν... πετά στα σύννεφα, κρατά χαμηλά την μπάλα, περιμένει και αξιοποιεί κάθε ευκαιρία -ενδεικτικό είναι ότι πριν τα γκολ με την ΕΝΠ ως βασικός, σημείωσε 4 γκολ προερχόμενος από τον πάγκο- και συνεχίζει να τυγχάνει της εμπιστοσύνης της τεχνικής ηγςσίας.

Η αγοραστική αξία του 21χρονου ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού σύμφωνα με το transfermarkt κυμαίνεται στις 600 χιλιάδες ευρώ και πλέον έχει σταθεροποιηθεί.

Το ζητούμενο για τον Κακουλλή είναι να συνεχίσει να έχει σταθερή αξία και με την πάροδο του χρόνου να... ανεβαίνει μαζί με την Ομόνοια.

Εξάλλου, όταν σκοράρει ο Κακουλλής η Ομόνοιας κερδίζει: 2-0 την Γάνδη,  2-0 την Ανόρθωση, 4-0 τον Ολυμπιακό, 4-0 την Καρμιώτισσα, 2-0 τον Απόλλωνα, 0-3 την ΕΝΠ.

 

Το πάθος του για την Ομόνοια, η σκληρή δουλειά και ο προσωπικός χρόνος που διαθέτει ο ίδιος φαίνεται πως τον βοήθησαν να αναδειχθεί, κάτι που παραδέχεται και ο προπονητής του, Γιανίκ Φερέρα.

Σεμνά, ταπεινά και με πολλή δουλειά, ο Κακουλλής ίσως να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή που έχει ανάγκη η Ομόνοια.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ