Πάει για το «μπαμ» με Κόλο-Μουανί

Πάει για το «μπαμ» με Κόλο-Μουανί

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει για το «μπαμ» με την απόκτηση του Ράνταλ Κόλο-Μουανί, προσφέροντας στην Άιντραχτ 60 εκατομμύρια για τον Γάλλο επιθετικό.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν βγει ενεργά στην αγορά για απόκτηση επιθετικού, μετά την λύση της συνεργασίας τους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σύμφωνα με την «L'Equipe», οι Άγγλοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Κόλο-Μουανί.

Ο 24χρονος επιθετικός ανέβασε τις... μετοχές του στο Μουντιάλ, με τις εμφανίσεις που κατέγραψε με την Εθνική Γαλλίας και η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα για την απόκτησή του. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «L'Equipe», οι «Κόκκινοι Διάβολοι», είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσουν τον Κόλο-Μουανί. 

Ο 24χρονος επιθετικός, τη φετινή σεζόν μετρά 22 συμμετοχές με οκτώ γκολ και έντεκα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου.

Πηγή: www.sdna.gr
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Τσεκάρει» 21χρονο ομογενή στόπερ

«Τσεκάρει» 21χρονο ομογενή στόπερ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον ομογενή στόπερ, Παναγιώτη Κικιάνη, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Εκρέμ Κονούρ.

BEST OF THEMASPORTS