Πανό στην Πάτρα: «DPG πούλα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πανό στην Πάτρα: «DPG πούλα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανέβασαν ένα πανό για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα στο «Δημήτρης Τόφαλος».

Δεν έμειναν μόνο στα συνθήματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν στο «Δημήτρης Τόφαλος», για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

Θυμίζουμε, δεν πρόλαβε καλά καλά να γίνει το τζάμπολ στο ματς και οι «πράσινοι» οπαδοί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά πάντων για την εικόνα του «τριφυλλιού» και φέτος, με το πράγμα, φυσικά, να φτάνει στο… πικ του μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Παρασκευής!

Αρχικά φώναξαν το «Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα, παίξτε με τρέλα, παίξτε με ψυχή και όποιος δεν γουστάρει, να πάει να γ@@@θεί» και στη συνέχεια «Αιώνια πιστός, δεν γίνεται αλλιώς, αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός»!

Ωστόσο, ανέβασαν και ένα πανό για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καλώντας τον να πουλήσει την ΚΑΕ!

Συγκεκριμένα, το πανό έγραφε: «DPG πούλα»!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Απίστευτες εικόνες μετά το εύστοχο πέναλτι με τους οπαδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες εικόνες μετά το εύστοχο πέναλτι με τους οπαδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σέλτικ σε ένα συγκλονιστικό ματς επικράτησε 3-2 της Μάδεργουελ και το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, όπου υποδέχεται τη Χαρτς. Η ομάδα της Γλασκώβης κέρδισε με πέναλτι στο 90+9 με τους οπαδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν.