Ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα, μίλησε στο OFC TV για τον επόμενο αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» (02/01, 19:00), εξέφρασε τις σκέψεις του μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, ενώ στάθηκε στην εμφάνιση του MVP, Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Εκτός έδρας παιχνίδι με το Παραλίμνι. Πώς περιμένεις να είναι;

«Δύσκολο όπως πάντα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στα μάτια μου, άρα θα είναι δύσκολο όπως πάντα και πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, κάτι που δεν θα είναι εύκολο».

Τα τελευταία χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε κάποιους βαθμούς από νεοφώτιστες ομάδες. Με βάση την εμπειρία σου, γιατί αυτά τα παιχνίδια κρύβουν συνήθως παγίδες για τις μεγάλες ομάδες;

«Για είμαστε ειλικρινής, με κάθε σεβασμό, δεν με νοιάζουν τα στατιστικά του παρελθόντος. Κοιτάζω το σήμερα και στο τέλος το αύριο. Δεν κοιτάζω τι έγινε τα περασμένα χρόνια απέναντι σε κάποιες ομάδες. Δεν με νοιάζει πολύ αυτό για να είμαι ειλικρινής. Κάνουμε τη δουλειά μας, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Ό,τι και να έγινε στο παρελθόν, σήμερα είναι μια καινούργια μέρα και θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο».

Ποιες είναι οι σκέψεις σου μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα;

«Χαρούμενος και περήφανος σίγουρα, όμως αυτό το συναίσθημα δεν διαρκεί πολύ μετά από ένα παιχνίδι. Μετά από λίγες ώρες συγκεντρώνεσαι στο επόμενο και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε. Δεν πρέπει να κρατάμε το παιχνίδι αυτό στο μυαλό μας για πολύ. Έγινε, έφυγε ήδη, τελείωσε και πρέπει να δούμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι που είναι με την Ένωση και δεν θα είναι εύκολο. Ας συγκεντρωθούμε σε αυτό».

MVP του τελευταίου μας αγώνα σύμφωνα με τους φιλάθλους μας ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ένα σχόλιο για την απόδοσή του και την παρουσία του γενικότερα...

«Το άξιζε απόλυτα. Συμφωνώ με την κρίση των οπαδών πάνω σε αυτό. Πρέπει να κοιτάζουμε τι φέρνει ένας παίκτης, όχι μόνο σε θέμα γκολ και ασίστ. Αυτό που έφερε σε αυτό παιχνίδι για εμάς ήταν τεράστιο. Τόσο η παρουσία του επιθετικά αλλά και η δουλειά που έκανε αμυντικά, μας έδωσαν επιλογές. Επίσης έδωσε μία ασίστ. Θεωρώ το άξιζε γιατί δουλεύει πολύ και μέχρι τώρα δεν είχε τέτοιου είδους εμφανίσεις. Τώρα ελπίζω αυτή η εμφάνιση να του δώσει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη για να συνεχίσει έτσι».

 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...-ThemaSports
26/04 @ 09:47

Εφιαλτική εμπειρία για Λοΐζου...

Μπορεί στην Κύπρο να ξεχώριζε με τις εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας, αλλά η πρώτη... «απόπειρα» του για καριέρα στο εξωτερικό, εξελίσσεται σε «εφιάλτη» για τον νεαρό Κύπριο μεσοεπιθετικό, Λοΐζο Λοΐζου.

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 17:19

«Κόντρα» Σιπριάνο-Μίλετιτς-Χάμπου στην προπόνηση - Δείτε ποιος κέρδισε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα... διαφορετικό βίντεο από την προπόνηση της Ομόνοιας ανέβασε το γραφείο Τύπου της ομάδας, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιπριάνο, Μίλετιτς και Χάμπος, έβαλαν... κόντρα για το ποιος θα καταφέρει να «σημαδέψει» την κάμερα με την μπάλα περισσότερες φορές!

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!  -ThemaSports
24/04 @ 19:10

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» και το πειραχτήρι… Αλιούμ!

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση, όπου φαίνεται πως το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»-ThemaSports
24/04 @ 15:34

Ομόνοια Κ15: Πάει Θεσσαλονίκη για το διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»-ThemaSports
24/04 @ 12:19

Απάντηση Ομόνοιας για το αίτημα της Πάφου: «Δεν επικοινώνησε μαζί μας, η θέση μας παραμένει ίδια»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανέφερε την επίσημη θέση της Λευκωσιάτικης ομάδας για το αίτημα της Πάφος FC για αλλαγή έδρας στον τελικό του κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ