Δείτε τι είχε απαντήσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε ερώτηση που είχε δεχθεί για το ποιος από τους δύο είναι καλύτερος.
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Πελέ ή Μαραντόνα; Ένα δίλημμα στο οποίο δύσκολα απαντά κανείς, είχε κληθεί να το κάνει ο ίδιος ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο «Ντιεγκίτο» όταν του έγινε ερώτηση για το ποιος από τους δύο είναι ανώτερος, δεν το σκέφτηκε πάρα πολύ και απάντησε…
«Όχι, όχι, ο Μαραντόνα είναι ο Μαραντόνα, ο Πελέ ήταν ο καλύτερος, εγώ είμαι απλά ένας κανονικός παίκτης... Δεν προσπαθώ να μιμηθώ τον Πελέ, όλοι ξέρουν ότι ήταν ο μεγαλύτερος όλων των εποχών», ήταν τα λόγια του.
sport-fm.gr
H Πάφος FC αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στις 17:00 στο Στέλιος Κυριακίδης για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/02 @ 18:17
Η Ουντινέζε επέστρεψε στα τρίποντα με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας 3-0 της Έμπολι, την στιγμή που Μόντσα και Λέτσε αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο 0-0.
16/02 @ 18:16
Η Λίβερπουλ, που φάνηκε να καθαρίζει από το α' ημίχρονο απέναντι στη Γουλβς, έδωσε δικαιώματα και αγχώθηκε στο β', κράτησε, όμως, το 2-1, επιστρέφοντας στις νίκες και στο +7 από την Άρσεναλ!
16/02 @ 16:45
Πέμπτη διαδοχική νίκη για τη Ρέιντζερς, η οποία πέρασε από την έδρα της Χαρτς επικρατώντας με σκορ 3-1, με τον ΜακΚαρτ να πετυχαίνει δύο αυτογκόλ!
16/02 @ 15:15
Ο Εντοάρντο Μπόβε τιμήθηκε κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ του Σανρέμο και στις δηλώσεις του στάθηκε στην εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια και μετά από την κατάρρευση του στο χορτάρι στο Φιορεντίνα - Ίντερ.
16/02 @ 14:58
Ο Ευθύμης Κουλούρης ρόλαρε σε έναν αντίπαλο και εκτέλεσε με υπέροχο τελείωμα για το 1-0 της Πόγκον στην έδρα της Σταλ Μίελετς.
16/02 @ 14:31
Το θέμα των απολύσεων στο εσωτερικό του οργανισμού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους επειδή... η ομάδα δεν κερδίζει, έθιξε ο Ρούμπεν Αμορίμ, σε μια κίνηση που θα μπορούσε εύκολα ν’ αποδειχθεί καταστροφική για την πίεση που αισθάνονται οι παίκτες του.
BEST OF THEMASPORTS