Themasports.com
30/12/22, 13:44
Το εκπληκτικό πρωτοσέλιδο εφημερίδας του Σάο Πάολο για το θάνατό του Πελέ: «Ο Πελέ πέθανε, αν μπορεί να πεθάνει ο Πελέ»

Η "Estado do Sao Paulo" αποχαιρέτησε τον Πελέ με ένα εκπληκτικό πρωτοσέλιδο στο οποίο αναλύει το μύθο του μεγάλου Βραζιλιάνου μέσα σε λίγες λέξεις.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο θάνατος του Πελέ απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα των περισσότερων εφημερίδων του πλανήτη, ωστόσο μια βραζιλιάνικη εφημερίδα δημιούργησε ίσως το καλύτερο πρωτοσέλιδο.
"Ο Πελέ πέθανε, αν μπορεί να πεθάνει ο Πελέ" είναι ο τίτλος της "Estado do Sao Paulo", ενώ ακριβώς από κάτω αποθέωσε μέσα σε λίγες γραμμές τον εκλιπόντα.
"Βασιλιάς του ποδοσφαίρου. Αθλητής του 20ου αιώνα, ιδιοφυΐα, είδωλο. Ο Πελέ κατέκτησε τρία Παγκόσμια Κύπελλα και πάρα πολλούς τίτλους, ήταν συλλέκτης ρεκόρ. Ήξερε ότι ήταν αιώνιος. Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, η θνητή εκδοχή του, έφυγε χθες στα 82 του, μετά τη μάχη με τον καρκίνο" ανέφερε χαρακτηριστικά.
sport24.gr
Βαθμολογίες
Ομάδα |
Αγώνες |
Βαθμολογία |
---|---|---|
![]() ΑΕΚ |
20 |
47 |
![]() ΑΠΟΕΛ |
20 |
46 |
![]() ΠΑΦΟΣ |
20 |
44 |
![]() ΑΡΗΣ |
20 |
37 |
![]() ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ |
21 |
35 |
![]() ΟΜΟΝΟΙΑ |
20 |
34 |
![]() Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ |
20 |
31 |
![]() ΑΕΛ |
20 |
28 |
![]() ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ |
21 |
23 |
![]() ΑΝΟΡΘΩΣΗ |
20 |
22 |
![]() ΕΝΠ |
20 |
14 |
![]() ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ |
21 |
13 |
![]() ΔΟΞΑ |
20 |
12 |
![]() ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ. |
21 |
11 |