Ανάρτηση από τον Εθνικό Λατσιών...

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Τέλος εποχής για τον αρχηγό μας Μιχάλη Κωνσταντινίδη!

Σε τέτοιες στιγμές οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν τα συναισθήματα που νιώθουμε ως Εθνικός Λατσιών, αφού ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης, ο δικός μας αρχηγός πήρε την μεγάλη απόφαση να κρεμάσει παπούτσια, τερματίζοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 33 του χρόνια.

Ο Μιχάλης υπήρξε πολύτιμο μέλος του Εθνικού για αρκετά χρόνια, διετέλεσε αρχηγός της ομάδας και στυλοβάτης της αμυντικής και μεσαίας γραμμής. Ποδοσφαιριστής που ξεχώριζε πάντα τόσο για το ταλέντο του όσο και για τον χαρακτήρα του, τα οποία τον καθιστούσαν απαραίτητο εντός και εκτός γηπέδων. Ο Μιχάλης έδινε τα πάντα στο γήπεδο για την ομάδα και τον Εθνικό. Στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ευτύχησε να πετύχει αρκετά και να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο με παρουσίες μέχρι και στην 1η κατηγορία με την φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας.

Φυσικά, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Μιχάλης θα συνεχίσει να είναι μαζί μας, στην οικογένεια του Εθνικού, πλέον από καινούριο πόστο, αφού αναλαμβάνει καθήκοντα στο Τεχνικό Επιτελείο της Ανδρικής Ομάδας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο καινούριο του ξεκίνημα».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ με Ντινίζ Μπερνάρντο-ThemaSports
06/07 @ 19:24

ΣΥΜΦΩΝΙΑ με Ντινίζ Μπερνάρντο

Ο Εθνικός Λατσιών ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Βραζιλιάνο, Μασκαρένιας Ντινίζ Μπερνάρντο.

ΑΠΕΚΤΗΣΕ Χ¨ Γεωργίου-ThemaSports
04/01 @ 11:55

ΑΠΕΚΤΗΣΕ Χ¨ Γεωργίου

Άρχισε την 1η Ιανουαρίου η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ για τις εγγραφές / μεταγραφές ποδοσφαιριστών - ποδοσφαιριστριών.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ