Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 23χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, ο οποίος μαχαιρώθηκε σε κλαμπ στην περιοχή του Μπέρμιγχαμ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θρήνος για τον Κόντι Φίσερ, ο οποίος εργαζόταν ως γυμναστής σε σχολείο και έπαιζε στην ερασιτεχνική ομάδα Στράτφορντ. Ο 23χρονος μαχαιρώθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μπέρμιγχαμ, όπου πέρασε τη νύχτα της 26ης Δεκεμβρίου σε μια εκδήλωση για τη Boxing Day.
Ο Φίσερ, ο οποίος είχε περάσει και από τις ακαδημίες των «μπλε», έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές, ενώ η τοπική αστυνομία ερευνά τις συνθήκες της δολοφονίας και αναζητά τον δράστη.
sdna.gr
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 09:26
Σε σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σεκού Κονέ, για τον τραυματισμό του οποίου στο κεφάλι το ματς με την Τάμγουορθ οδηγήθηκε σε διακοπή.
14/08 @ 08:20
Ο Ίγκο Μαγκαγιάες απολύθηκε πριν δύο εβδομάδες και προσλήφθηκε ξανά από την ίδια ομάδα.
14/08 @ 00:12
Η Παρί Σεν Ζερμέν αρνήθηκε να πεθάνει, με δύο γκολ στο φινάλε έστειλε το ματς στα πέναλτι (2-2) κι εκεί... αποτελείωσε την αξιόμαχη Τότεναμ για να κατακτήσει το πρώτο Super Cup της ιστορίας της.
13/08 @ 23:11
Δεν σταματάει να κλείνει παίκτες στο φετινό καλοκαίρι η Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τον Τζιοβάνι Λεόνι.
13/08 @ 21:10
Στον αέρα είναι το μέλλον του Ιμπραχίμ Κονατέ στη Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Γάλλο κεντρικό αμυντικό και αν δεν το αποδεχθεί, θα τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι.
13/08 @ 19:09
Δείτε φωτογραφίες από τον φακό του ThemaSports από την προπόνηση της Αράζ στο ΓΣΠ
BEST OF THEMASPORTS