Ο Πάμπλο «κλείδωσε» τη λίστα - Ισοπαλία (;) Κύπριοι-Ισπανοί
Η τελευταία... εκκρεμότητα έκλεισε με τον Πάμπλο Γκαρσία να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Είναι αυτονόητο ότι μένουν εκτεθειμένοι οι δικηγόροι που εκπροσώπησαν τον Απόλλωνα στην χθεσινή δίκη ενώπιον του Εφετείου. Όπως εξηγήσαμε και χθες, αποφασίζοντας να εφεσιβάλουν την απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου (αθλητικός δικαστής), όφειλαν να γνωρίζουν τον κίνδυνο, να χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια.
Καθόλου δεν μας ξάφνιασε το ξέσπασμα αρκετών οπαδών της ομάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εναντίον του προέδρου της εταιρίας Νίκου Κίρζη. Πολλοί δεν στέκονται μόνο στην χθεσινή απόφαση του Εφετείου, αλλά γενικότερα στην διαχείριση των σημαντικών ζητημάτων της ομάδας, που έφεραν και τον εκτροχιασμό της, από τις αρχικούς της στόχους.
Επιστρέφοντας στην… ανατροπή του Εφετείου, ενδεχομένως η διοίκηση των κυανολεύκων, να περιμένει το σκεπτικό της απόφασης και μετά να τοποθετηθεί επίσημα.
Kυκλοφορούν φήμες για παραιτήσεις, προς το παρόν, δεν υπάρχει επιβεβαίωση απο επίσημες πηγές.