Συνέντευξη σε ΜΜΕ της Μολδαβίας παραχώρησε ο πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας, Μπρούνο Φελίπε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Αναλυτικά:

Πως ήταν να παίζει εναντίον της πρώην ομάδας σου, Σέριφ: «Ήταν ωραίο να βρίσκομαι στη χώρα όπου έζησα επτά μήνες της ζωής μου. Πέρασα πολύ καλά, μου άρεσε το Κισινάου, είναι μια καλή πόλη. Ερχόμουν συχνά εδώ όταν έπαιζα στη Σέριφ. Ήταν ωραίο που είδα ξανά τους ανθρώπους που είναι ακόμα εδώ. Ναι, δεν είναι τόσοι πολλοί, αλλά μίλησα με μερικούς, υπήρχε κάτι να θυμηθώ».

Για το ότι η Σέριφ είχε καλύτερη συγκομιδή από την Ομόνοια στον όμιλο: «Ναι, αλλά δείτε πώς παίξαμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δώσαμε πραγματική μάχη κόντρα στη Μάντσεστερ, προηγηθήκαμε 2-1 εντός έδρας και χάσαμε στο τέλος. Εκτός έδρας, στο δεύτερο παιχνίδι μέχρι το 90ο λεπτό το σκορ ήταν ισόπαλο και πάλι δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό. Πώς έπαιξε η Σερίφ απέναντι στη Μάντσεστερ; Ηττήθηκε με συνολικό σκορ 0-5.

Καταλάβαμε ότι χάσαμε την ευκαιρία να προκριθούμε από τον όμιλο στον αγώνα με τη Μάντσεστερ. Αν δεν είχαμε δεχθεί αυτό το γκολ στο 90ο λεπτό, τότε στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Σερίφ θα χρειαζόμασταν νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Μετά έπρεπε να κερδίσουμε με τρία γκολ διαφορά. Φυσικά, αυτό δεν ήταν ρεαλιστικό και αυτό το κατάλαβαν όλοι.

Η Σέριφ πάρκαρε λεωφορείο μπροστά στην εστία της, προφυλάσσοντας το σκορ που χρειάζονταν. Ήταν τυχεροί και στο πρώτο παιχνίδι. Σκόραραν με ασίστ από τον τερματοφύλακα. Όταν μια ομάδα σκοράρει μετά από μακρινή πάσα του τερματοφύλακα, τι άλλο να προσθέσω…».

Γιατί έφυγε από τη Σέριφ: «Η σεζόν είχε τελειώσει. Είχα συμβόλαιο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο σύλλογος δεν διαπραγματεύτηκε μαζί μου και δεν μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο. Δεν ένιωσα ότι η Σέριφ με χρειαζόταν. Ούτε εγώ το περίμενα με ανυπομονησία, για να είμαι ειλικρινής. Ήθελα να πάω σε άλλη χώρα».

«Η Μολδαβία είναι μια καλή χώρα, αλλά το να ζήσω εδώ επτά μήνες ήταν περισσότερο από αρκετό για εμένα. Είμαι Βραζιλιάνος, μου αρέσει η ζεστασιά, το πιο ήπιο κλίμα. Η Κύπρος έχει καλό κλίμα, καλή ζωή, δροσερά θέρετρα, είναι παράδεισος. Μου ταιριάζει καλύτερα από τη συννεφιασμένη Μολδαβία».

Γιατί επέλεξε την Ομόνοια:  «Η Ομόνοια είναι επίσης ένας μεγάλος σύλλογος στη χώρα. Μετά τη Σερίφ και τον Ολυμπιακό Πειραιώς, δεν θα με ενδιέφερε να παίξω σε κανένα σύλλογο που να παλεύει για την επιβίωση και δεν βάζει στόχους. Κέρδισα το πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Μολδαβίας με τη Σερίφ. Στην Κύπρο η Ομόνοια παλεύει για το πρωτάθλημα. Όταν πήρα την απόφαση, ήξερα επίσης ότι θα έπαιζα με την Ομόνοια στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ, θα είχα την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κορυφαίους συλλόγους από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Γοα το αν παίρνει περισσότερα χρήματα στην Ομόνοια απ’ ότι στη Σέριφ: «Ναι, στην Κύπρο ο μισθός μου είναι λίγο ψηλότερος. Αλλά στη Μολδαβία δεν πληρώνεις φόρους».

Πόσα χρήματα πήραν στην Σέριφ από τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης:«Πήραμε 50 χιλιάδες δολάρια και 30 χιλιάδες για τη νίκη επί της Σαχτάρ».

Για τη συλλογή που κάνει με φανέλες και πόσες πήρε από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Σοσιεδάδ: «Πήρε οκτώ από παίκτες της Σοσιεδάδ και επτά από παίκτες της Μάντσεστερ».

Από ποιους παίκτες της Μάντσεστερ: «Από τους Άντονι, Βαράν, Φρεντ, Κασεμίρο και Κριστιάνο».

Αν πήρε από τον Κριστιάνο: Μέσω κάποιου; «Όχι, τα κατάφερα μόνος μου. Δεν υπήρχε πρόβλημα. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, πορτογαλικά».

Θέλω λεπτομέρειες: «Την ζήτησα μέσω των Βραζιλιάνων που παίζουν στη Γιουνάιτεντ να τον γνωρίσω. Κανόνισαν να τον συναντήσω στο ημίχρονο και με πλησίασε ο ίδιος ο Κριστιάνο. Ξεκίνησα την κουβέντα μαζί του λέγοντάς του ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Αυτός χαμογέλασε. Μετά περίμενα λίγο, και μου έφερε τη φανέλα του. Μιλήσαμε λίγο ακόμα μετά το ματς και έβγαλα μια φωτογραφία μαζί του ως ενθύμιο».

Πώς σου φάνηκε ο Κριστιάνο; «Καλός και ευγενικός τύπος».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Κτύπημα» Στεπίνσκι για τελικό, μπράβο από παίκτη άλλης κυπριακής ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
19/04 @ 23:08

«Κτύπημα» Στεπίνσκι για τελικό, μπράβο από παίκτη άλλης κυπριακής ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Ομόνοια είναι στον τελικό και ο Μάριος Στεπίνσκι ανυπομονεί.

ΒΙΝΤΕΟ: Συνεχίζει την δουλειά και ετοιμάζεται για ΑΕΚ-ThemaSports
19/04 @ 19:06

ΒΙΝΤΕΟ: Συνεχίζει την δουλειά και ετοιμάζεται για ΑΕΚ

Βίντεο από την σημερινή προπόνηση της Ομόνοιας, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

ΒΡΑΒΕΙΟ / ΑΛΙΟΥΜ-ThemaSports
19/04 @ 18:10

ΒΡΑΒΕΙΟ / ΑΛΙΟΥΜ

Πόζαρε με το βραβείο του Novibet MVP, ο Σαιντού Αλιούμ.

Φουλάρει για ΑΕΚ η Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
19/04 @ 16:46

Φουλάρει για ΑΕΚ η Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με πρωινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της Ομόνοιας, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πέντε απόντες και ένας αμφίβολος με ΑΕΚ-ThemaSports
19/04 @ 13:41

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πέντε απόντες και ένας αμφίβολος με ΑΕΚ

Με πέντε απόντες και αμφίβολο τον κασάμα προετοιμάζεται η Ομόνοια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αρένα.

Σημαντική είδηση για το ΜΕΛΛΟΝ του Μπεζούς-ThemaSports
19/04 @ 12:09

Σημαντική είδηση για το ΜΕΛΛΟΝ του Μπεζούς

Ο τραυματισμός του Ρομάν Μπεζούς δεν αλλάζει κάτι για το μέλλον του και η Ομόνοια θα τον περιμένει να επιστρέψει.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ