Παρανοϊκό καλάθι από τον Τζρου Χόλιντεϊ, που έπεφτε εκτός αγωνιστικού χώρου, είχε δύο παίκτες πάνω του, αλλά εκτέλεσε και σκόραρε στο ματς των Νετς με τους Μπακς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κόμπι Μπράιαντ έβαζε τέτοια καλάθια. Όχι από τύχη, αλλά από ικανότητα. Τα είχε δουλέψει και πάντα έβρισκε τρόπο για να ενθουσιάζει.
Αυτό έκανε κι ο Τζρου Χόλιντεϊ τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/12), όταν βρέθηκε να πέφτει εκτός αγωνιστικού χώρου, με δύο παίκτες να τον μαρκάρουν. Ο ένας ήταν ο Κέβιν Ντουράντ κι ο άλλος ο Μπεν Σίμονς, δύο τεράστια κορμιά δηλαδή. Και όμως, ο γκαρντ των Μπακς βρήκε στόχο, για να χαρίσει το πιο τρελό καλάθι της σεζόν για την ομάδα του Μιλγουόκι.
Πηγή: www.sport24.gr
Ξαφνιάστηκε πολύς κόσμος βλέποντας την ενδεκάδα που παρέταξε ο Χένινγκ Μπεργκ στο ψεσινό ντέρμπι στο «Αλφαμέγα» κόντρα στον Άρη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/04 @ 09:07
Απογοητευτικοί οι Μπακς, έχασαν με 129-103 στο Μιλγουόκι από τους Πέισερς, που έφτασαν στο 3-1, παρά τις προσπάθειες του... μόνου Γιάννη Αντετοκούνμπο.
27/04 @ 17:37
Η παρουσία 12.000 φίλων του Παναθηναϊκού στη σημερινή προπόνηση δεν έμεινε ασχολίαστη από την «πράσινη» ΚΑΕ, που… εξήγησε το δέσιμο των δύο πλευρών ενώ ανέβασε και πλάνα από drone.
26/04 @ 00:17
Δείτε πώς διαμορφώθηκε η κατάσταση στα ζευγάρια της Ευρωλίγκας, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτή της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα.
25/04 @ 23:36
Παρότι αντιμετώπισε περισσότερα προβλήματα από τη βελτιωμένη Ρεάλ σε σύγκριση με το Game 1, ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά (77-71), παίρνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στο Final Four!
25/04 @ 23:00
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, η Μονακό κυριάρχησε απόλυτα κόντρα στην Μπαρτσελόνα (92-79) και έκανε το 2-0 στη σειρά, πλησιάζοντας μία νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final Four του Άμπου Ντάμπι!
25/04 @ 22:42
Μετά τα μέτρια ποσοστά του πίσω από τα 6,75μ. στον πρώτο αγώνα, ο Ολυμπιακός συνέχισε ακόμα... χειρότερα στο πρώτο ημίχρονο του Game 2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
BEST OF THEMASPORTS