Οι Γάνδη και Σταντάρ Λιέγης έμειναν στο 0-0, με την Έουπεν να επικρατεί νωρίτερα 1-0 στην έδρα της Σερένγκ. Ισόπαλες (1-1) Μαλίν και Σερκλ Μπριζ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Χωρίς σκορ και νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Γάνδης και της Σταντάρ Λιέγης στην έδρα της πρώτης για τη 18η αγωνιστική του βέλγικου πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν κόντρα στην ομάδα του δανεικού από τον Ολυμπιακό, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ελέω τιμωρίας. Έτσι, δεν μπόρεσαν πατήσουν (έστω και με ματς παραπάνω) στην 4άδα μένοντας 5οι και στο +5 από τη Σταντάρ.
Την ίδια ώρα η
Σερκλ Μπριζ συνέχισε την αήττητη πορεία της (για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι), παίρνοντας το «Χ» (
1-1) στην έδρα της
Μαλίν. Εάν και προηγήθηκε μόλις στο
3' με τον
Ντένκεϊ, η αποβολή (δεύτερη κίτρινη) του
Ντεμάν στο
52' της κόστισε, με αποτέλεσμα να δεχτεί το γκολ της ισοφάρισης στο
71' από τον
Στορμ, Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε υποστεί και την ολική ανατροπή, αλλά στο 86' ο
Μαλέντε αστόχησε σε πέναλτι για τους γηπεδούχους.
Νωρίτερα, η Έουπεν αποχώρησε θριαμβεύτρια (
0-1) από την έδρα της
Σερένγκ χάρη στο τέρμα του
Σαρλς-Κουκ στο
88', με τον
Έντουαρτν Στιλ να συνδυάζει με νίκη το ντεμπούτο του στον πάγκο της.
Η βαθμολογία:
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (23/12)
Σερένγκ-Έουπεν 0-1
(88' Σαρλς-Κουκ)
Γάνδη-Σταντάρ Λιέγης 0-0
Μαλίν-Σερκλ Μπριζ 1-1
(71' Στορμ - 3' Ντένκεϊ)
Δευτέρα (26/12)
Μπριζ-Λέουβεν (14:30)
Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ-Οστάνδη (17:00)
Κορτράικ-Γκενκ (19:15)
Σαρλερουά-Άντερλεχτ (21:45)
Τρίτη (27/12)
Βέστερλο-Αντβέρπ (21:00)
Σεντ Τρούιντεν-Ζούλτε Βάρεγκεμ (21:00)
sport-fm.gr
Ο Ερυθρός Αστέρας θα είναι η αντίπαλος της Πάφου στα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/08 @ 23:52
Οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Μαρακανά», στη ρεβάνς με αντίπαλο τη Λεχ Πόζναν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
12/08 @ 15:02
Η FIFA επιβεβαίωσε μια σημαντική αλλαγή στους κανονισμούς της για την καταπολέμηση του καθεστώτος της πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο.
12/08 @ 11:18
Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης, μπορεί πλέον να βάλει σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο πλάνο, μετά την επιβεβαίωση της παρουσίας της ομάδας στο Europa League, κατόπιν της απόφασης του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS).
12/08 @ 09:09
Ο Αλεχάνδρο Μπαλντέ της Μπαρτσελόνα έκανε μια σπουδαία κίνηση.
12/08 @ 08:22
Ο Ματς Χούμελς αποχαιρέτησε τα γήπεδα στο αγαπημένο του Signal Iduna Park, όπου κάλεσε τη νέα του κοπέλα αλλά όχι τον 7χρονο γιο του και η πρώην γυναίκα του έγινε έξαλλη.
12/08 @ 08:09
Πάρτι έστησαν οι ποδοσφαιριστές της Πόρτο στο «Ντραγκάο», επικρατώντας άνετα και χωρίς δυσκολία με 3-0 της Γκιμαράες, στην πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
BEST OF THEMASPORTS