Στο 76΄του αγώνα, μετά το 0-2 της Καρμιώτισσας με σκόρερ τον Κουλιμπαλί οι οπαδοί των γηπεδούχοι ξέσπασαν, ρίχνοντας αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα την... πρώτη διακοπή του αγώνα.
Ο διαιτητής του αγώνα, Κωνσταντίνος Φελλάς έδωσε δεύτερη ευκαιρία για την ολοκλήρωση του ματς, όμως όταν οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν η βροχή αντικειμένων από την κερκίδα οδήγησε στην οριστική διακοπή.
LIVE ενημέρωση για την εξέλιξη της αναμέτρησης:
Έναρξη αγώνα
2' Κόρνερ για την Ανόρθωση μετά από προσπάθεια του Νινγκά στην περιοχή. Πέρασε ανεκμετάλλευτο...
5' Γυριστό σουτ από τον Ουάρντα, μαζεύει την μπάλα ο Κνόμπλοχ.
8' Νέο κόρνερ για τους γηπεδούχους. Εκτέλεσε ο Κίκο, έδιωξε με γροθιές ο Κνόμπλοχ.
9' Κι άλλο κόρνερ μετά από προσπάθεια του Νινγκά από δεξιά...
Κεφαλιά από τον Μπαϊσίνιο, η μπάλα στον Κνόμπλοχ.
12' Άστοχο σουτ από τον Νινγκά.
18' Μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση με τον Ουάρντα να σουτάρει και τον Κνόμπλοχ να εξουδετερώνει σε κόρνερ που περνά αναξιοποίητο.
20' Κόρνερ για την Καρμιώτισσα, χωρίς αντίκρισμα...
22' Κίτρινη στον Ζελάγια που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών.
23' Ο Κουλιμπαλί παραχωρεί κόρνερ για τους κυανόλευκους.
Κι άλλο κόρνερ μετά το κόρνερ που προηγήθηκε...
Εκτέλεσε ο Κίκο, ο μπάλα στην αγκαλιά του Κνόμπλοχ.
25' ΓΚΟΛ 0-1! Ο Σέλουτσκα έκλεψε την μπάλα και έκανε τη σέντρα από αριστερά, με τον Κουλιμπαλί να κάνει το 0-1 με κεφαλιά.
31' Πρόβλημα τραυματισμού για τον Κίκο.
Φαίνεται ότι είναι σοβαρός ο τραυματισμός μετά από μαρκάρισμα του Ντούμπια.
41' Άρχισαν οι αποδοκιμασίες στις κερκίδες από τους οπαδούς της Ανόρθωσης...
45' Τέσσερα λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων.
Τέλος ημιχρόνου.
Με... μπασκετική ευστοχία η Καρμιώτισσα πήρε προβάδισμα (0-1) στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Σέλουσκα έκλεψε την μπάλα από τον Αμπαρτζουμιάν κι εκανε την σέντρα από αριστερά, με τον Κουλιμπαλί στην καρδιά της περιοχής να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά στο 25'.
Ο φιλοξενούμενοι τιμώρησαν τους... φλύαρους γηπεδούχους που έφτιαξαν ευκαιρίες, είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του α' ημιχρόνου όμως ήταν ανούσιοι.
Έναρξη β' ημιχρόνου.
46' Φερέιρα αντί Γουαρίς
46' Ράντονιτς αντί Νινγκά.
Σουτ από τον Φερέιρα, άουτ.
57'Νέα αναγκαστική αλλαγή στην αλλαγή για την Ανόρθωση. Εμπραλίντζε αντί Χρυσοστόμου.
60' Ζελάγια και Ντούμπια εκτός, Ντούρις, Καλτσάς μέσα.
Σουτ από τον Ουάρντα, κόρνερ. Εδειξε άουτ ο ρεφ.
Κίτρινη στον Φερέιρα για διαμαρτυρίες.
Κίτρινη και στον Ιωάννου που χάνει Ακρίτα εκτός ή ΑΕΚ εντός.
70' Σουτ από τον Φερέιρα, άουτ...
71' ΓΚΟΛ 0-2! Ολέθριο λάθος, με τον Λόρια να διώχνει, τον Οικονομίδη να πασάρει στον Κουλιμπαλί που σκοράρει με δεξί σουτ εκτός περιοχής!
Απίστευτο: Δύο τελικές η Καρμιώτισσα, δύο γκολ!!
Οπαδοί από το πέταλο προσπαθούν να μπουν στο γήπεδο.
Ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα για πιθανή διακοπή.
Στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ο ρεφ του ματς.
ΔΙΑΚΟΠΗ.
Μετά το δεύτερο γκολ της Καρμιώτισσα οι οπαδοί των γηπεδούχοι ξέσπασαν αρχικά με αποδοκιμασίες, ενώ στη συνέχεια έριξαν ισχυρής έντασης κροτίδες.
Οπαδοί επιδίωξαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή του ματς Κωνσταντίνο Φελλά να δίνει εντολή για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Αναμένεται ότι το ματς θα συνεχιστεί σύμφωνα με όσα μετέφερε η Cablenet.
Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο όμως η νέα βροχή αντικειμένων οδήγησε στην απόφαση για οριστική διακοπή.
Στις 21:45 αρχίζει το παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου στη "National Arena" του Βουκουρεστίου με αντίπαλο την Ρουμανία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Κρίστης Θεοφίλου. Έκανε αναφορά στο πόσες ομάδες θεωρεί πως θα πρέπει να διεξάγεται το πρωτάθλημα.