Δημοσίευμα του Sportdog.gr στην Ελλάδα αναφέρεται στον Ουάρντα και την πιθανότητα μετακίνησης του σε μεγάλη ελληνική ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι αναφέρει το δημοσίευμα του Sportdog.gr:

«Η απόφαση του Αιγύπτιου, το ενδιαφέρον από Ελλάδα και τα λεφτά του Κατάρ! Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Γιατί θέλει να φύγει από την Κύπρο και οι σκέψεις του για την επόμενη ημέρα...

Μακριά από την Κύπρο βρίσκεται το μέλλον του Αμρ Ουάρντα, δεδομένου ότι ο ίδιος έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την Ανόρθωση με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάη του 2023.

Η κυπριακή ομάδα, όμως, δεν τα πηγαίνει καλά φέτος, αφού είναι στην 8η θέση του πίνακα και πολύ μακριά από την κορυφή (ο ΑΠΟΕΛ έχει 36 βαθμούς και η Ανόρθωση έχει 18), ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει ευρύτερα κίνητρο για τον Αιγύπτιο άσο στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Και κάπου εδώ έχουν αρχίσει τα ρεπορτάζ από την Κύπρο να εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο για τον μέλλον του, καθώς αυτό που μαθαίνει αρχικά το sportdog από τη Μεγαλόνησο, είναι ότι η Ανόρθωση σέβεται την απόφασή του για να αποχωρήσει πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου, αλλά δεν σκοπεύει να τον χαρίσει κιόλας!

Η τιμή τού Αμρ Ουάρντα παραμένει στο 1,5 εκατ. ευρώ, στα 29 του χρόνια, άρα με μία έννοια ένα ποσό προφανώς και μπορεί να τον πάρει η Ανόρθωση. Απλά είναι διαφορετικό να ζητήσει η Ανόρθωση 200-300.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο και διαφορετικό να ζητήσει 800.000 ευρώ.

Ακόμα, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η πληροφορία που έχει φτάσει στα αυτιά του sportdog, και θέλει την κυπριακή ομάδα να βάζει βέτο για την παραχώρηση του παίκτη σε άλλη ομάδα της Κύπρου. Και μπορεί το όνειρο του Ουάρντα να είναι η Ιταλία, αλλά φαίνεται ότι από τη στιγμή που δεν μπορεί να παίξει στη Μεγαλόνησο, η ελληνική αγορά είναι η πρώτη που μπορεί να βρει πιο εύκολα συμβόλαιο. Προφανώς σε ομάδα με αξιώσεις.

Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε ότι στην Κύπρο έχει αγωνιστεί κυρίως ως εξτρέμ (που ψάχνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και υπό προϋποθέσεις η ΑΕΚ). ενώ το περασμένο καλοκαίρι από την Ελλάδα υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη!

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να του δώσει το 400+ συμβόλαιο που ψάχνει, αλλά για όσους γνωρίζουν έστω και ελάχιστα τον Γιοβάνοβιτς, ξέρουν ότι πολύ δύσκολα θα δώσει πράσινο φως για να έρθει ένας παίκτης με τα μυαλά του Αιγύπτιου στο Τριφύλλι.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για εξτρεμοδεκάρι, θέση στην οποία μπορεί με άνεση να ανταποκριθεί ο Ουάρντα, μπορεί ως μεγάλη ομαδα να τον κρατήσει σε χαμηλούς τόνους και να πάρει από εκείνον πράγματα.

Ενδιαφέρον είχε υπάρξει το περασμένο καλοκαίρι και από την Τουρκία και από το Κατάρ, αλλά φαίνεται ότι ο Ουάρντα θέλει να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ...»

sportdog.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
02/05 @ 15:30

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Ανόρθωσης.

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος; -ThemaSports
02/05 @ 13:47

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος;

Τις τελευταίες μέρες, έγιναν αρκετές διεργασίες και ζυμώσεις για να αντιμετωπιστεί η σοβαρότατη κρίση στην Ανόρθωση. Βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν, ο Χρήστος Χατζηστεφάνου, είναι ο επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 15:03

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο με τους παλαίμαχους να στέλνουν μήνυμα στήριξης για την εκστρατεία σωτηρίας δημοσίευσε η Ανόρθωση

Η αγάπη του κόσμου!-ThemaSports
01/05 @ 12:30

Η αγάπη του κόσμου!

Αν ένα πράγμα είναι δεδομένο σε μια ομάδα, αυτή είναι η αγάπη του κόσμου

Σπουδαία κίνηση από τον Διγενή Μόρφου-ThemaSports
01/05 @ 11:00

Σπουδαία κίνηση από τον Διγενή Μόρφου

Δίπλα στην Ανόρθωση ο Διγενής Μόρφου ο οποίος κάνει κάλεσμα στον κόσμο για στήριξη στην Κυρία

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ