Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Αμρ Ουάρντα ζήτησε να αποχωρήσει, όπως βγήκε το μεσημέρι της Δευτέρας, επειδή είναι δυσαρεστημένος με τον Τσίσκο Μουνιόθ. Το ρεπορτάζ, λέει πως ο Αιγύπτιος άσος, δεν «χαλάστηκε» μόνο από το ότι τον δήλωσε να μην παίξει με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά υπάρχουν κι άλλα θέματα…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το έχουμε καταλάβει εδώ και μερικές εβδομάδες, ότι η… «διαβίωση» του Χαμπίμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν έχει καμία σχέση με την περσινή σεζόν, όπου ήταν η λατρεία των πάντων στο οικοδόμημα της Κυρίας. Η αλήθεια ήταν για μισή σεζόν, ήταν λες και κουβαλούσε την ομάδα στις πλάτες του. 

Διαβάζουμε από χθες επίσης, ότι οι διαχειριστές της ομάδας, σε καμία περίπτωση δεν προτίθενται να αφήσουν «τζάμπα» (μούχτιν στα κυπριακά) τον Ουάρντα, να σηκωθεί να φύγει για να δουλέψει σε άλλο κλαμπ.

Με το συμπάθιο προς τους Πουλλαϊδηες (πατήρ και γιο), αλλά δεν είναι καλύτερα να τον αφήσουν να φύγει (χωρίς οικονομική αποζημίωση), από την στιγμή που φαίνεται ότι το γυαλί έχει ραγίσει; 

Εκτός κι αν βγάζουν προς τα έξω, ότι θέλουν χρήμα, μπας και «τσιμπήσει» κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα και στην πορεία αλλάξουν στάση.

Αν αποφασίσουν να του δώσουν το χαρτί ελευθερίας, χωρίς να πάρουν χρήμα από άλλο σύλλογο, θα γλυτώσουν το μισό συμβόλαιο του παίχτη μέχρι τον προσεχή Μάιο. Δεν είναι λίγα λεφτά, αν όντως οι ετήσιες απολαβές του, είναι κοντά στο μισό εκατομμύριο…   

*Πριν πέντε μέρες, όταν γράψαμε ότι... μυρίζει κάτι άλλο με "Χαμπίμπι", μερικοί Ανορθωσιάτες, έπεσαν πάνω στον υπογράφοντα να τον "φάνε". 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»-ThemaSports
03/05 @ 12:45

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»

Επίσης αναφέρουν πως υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Κτηματική εταιρεία για να δουν τι άλλες κινήσεις έχουν γίνει αλλά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
02/05 @ 15:30

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Ανόρθωσης.

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος; -ThemaSports
02/05 @ 13:47

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος;

Τις τελευταίες μέρες, έγιναν αρκετές διεργασίες και ζυμώσεις για να αντιμετωπιστεί η σοβαρότατη κρίση στην Ανόρθωση. Βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν, ο Χρήστος Χατζηστεφάνου, είναι ο επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 15:03

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ: «Το σωματείο τζαι τα μμάθκια μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο με τους παλαίμαχους να στέλνουν μήνυμα στήριξης για την εκστρατεία σωτηρίας δημοσίευσε η Ανόρθωση

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ