Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Κάσπερ Ρουντ με 2-0 σετ (6-2, 6-2) και προκρίθηκε στον τελικό του Mubadala.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον τελικό του τουρνουά επίδειξης Mubadala στο Άμπου Ντάμπι προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε μόλις 67 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Κάσπερ Ρουντ (Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη) με σκορ 2-0 (6-2, 6-2) και περιμένει έναν εκ των Αλκαράθ, Ρούμπλεφ στο παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο.

Ο καλύτερος Έλληνας τενίστας έκανε break μόλις στο πρώτο σερβίς του Νορβηγού, ενώ διατηρώντας εύκολα το δικό του έκανε ακόμη ένα στο 5ο game και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-2.

Ίδια κατάληξη είχε και το 2ο σετ για τον Στεφ. Αυτή τη φορά «έσπασε» το σερβίς του Ρουντ στο 5o και 7o game και με μεγάλη ευκολία τη νίκη με 6-2, σε μόλις μία ώρα και επτά λεπτά.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στον αυριανό τελικό, με στόχο να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «θρίλερ» της Μόνικα Σέλες και μία μαχαιριά, που... άλλαξε το τένις!  -ThemaSports
30/04 @ 21:47

Το «θρίλερ» της Μόνικα Σέλες και μία μαχαιριά, που... άλλαξε το τένις!

30/04/1993: Η Μόνικα Σέλες, το Νο.1 παγκοσμίως στο τένις, αντιμετώπιζε την Μαγκνταλένα Μαλέεβα στο πλαίσιο του Citizen Cup στο Αμβούργο. Η γενημμένη στην Γιουγκοσλαβία τενίστρια ήταν το απόλυτο φαβορί, όμως μια... μαχαιριά από τον Γκούντερ Πάρχε έμελλε να αλλάξει τόσο την πορεία του αγώνα, όσο και ολόκληρης της ζωής και μετέπειτα καριέρας της, συγκλονίζοντας τον κόσμο του τένις.

Αντρέ Αγκάσι: Γνώρισε τη Χιονάτη κι ερωτεύτηκε τη Μάγισσα-ThemaSports
29/04 @ 19:29

Αντρέ Αγκάσι: Γνώρισε τη Χιονάτη κι ερωτεύτηκε τη Μάγισσα

Λευκός, όσο λευκότερος γίνεται, εμφανίστηκε για την αναγνωριστική βόλτα στο χορτάρι του Wimbledon.

Προελαύνει και στη Μαδρίτη η Σάκκαρη-ThemaSports
27/04 @ 15:34

Προελαύνει και στη Μαδρίτη η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Σλόαν Στέφενς, κέρδισε την Αμερικανίδα με 2-0 σετ (1-6, 3-6) σε κάτι περισσότερο από μία και προκρίθηκε στους 16 του Madrid Open.

Πρόωρο αντίο στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς-ThemaSports
27/04 @ 14:20

Πρόωρο αντίο στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Μόντε Κάρλο και τον τελικό στη Βαρκελώνη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη.

Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» την Βέκιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open-ThemaSports
25/04 @ 17:07

Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» την Βέκιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) δεν άφησε περιθώρια στην Ντόνα Βέκιτς (Νο38) και με 2-0 σετ (3-6, 2-6) στην πρεμιέρα της στο Madrid Open προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Τσιτσιπάς - Ρουντ 0-2: Ο Νορβηγός πήρε ρεβάνς για την ήττα του στο Μόντε Κάρλο, κατακτώντας το Barcelona Open! -ThemaSports
21/04 @ 19:25

Τσιτσιπάς - Ρουντ 0-2: Ο Νορβηγός πήρε ρεβάνς για την ήττα του στο Μόντε Κάρλο, κατακτώντας το Barcelona Open!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κάνει deja vu, με τον Κάσπερ Ρουντ να παίρνει τη ρεβάνς και να κατακτά με 2-0 σετ τον τίτλο του Barcelona Open.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ