Πόλυς Χαραλάμπους

Σαν ψάρι έξω από το νερό, ένιωθε… μακριά από τους πάγκους ο Σωφρόνης Αυγουστή. Τούτο καταλάβαμε, μιλώντας μαζί του, πριν μερικές εβδομάδες, στο περιθώριο τηλεοπτικής συνέντευξης στον Capital.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αν και δεν είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, κατά τις τελευταίες ώρες, υποψιαζόμαστε, πως όταν τον κάλεσαν να διαδεχθεί τον Χρήστο Χαραλάμπους στον πάγκο της Καρμιώτισσας, δεν πρέπει να σκέφτηκε παρά πολύ για να τους πει «ναι, έρχομαι».

Μετά το πέρασμα από τους πάγκους του Απόλλωνα, της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ, ο 45χρονος κόουτς, δοκιμάζει για πρώτη να δουλέψει σε ένα μικρομεσαία «μαγαζί» του νησιού. Μια ομάδα που έχει επενδυτή, προσέλαβε ποιοτικούς, αλλά και γνώριμους από το κυπριακό πρωτάθλημα ποδοσφαιριστές.

Η πιο εκκωφαντική επιτυχία, επί των ημερών Χρήστου Χαραλάμπους, ήταν αυτή επί του Άρη. Δεν δείχνει πάντως, ότι το ταβάνι της, μπορεί να φτάσει μέχρι και το πλασάρισμα στο πρώτο γκρουπ. Έχει ενδιαφέρον, ποιες προγραμματικές δηλώσεις θα κάμει ο «Κάττος», σε σχέση με τους στόχους της ομάδας.

Στα Πάνω Πολεμίδια θα συναντήσει μερικούς γνώριμους παίχτες. Μεταξύ αυτών ο Εμίλιο Ζελάγια, ο οποίος κατά την κοινή τους παρουσία στο Κολόσσι, ο Αργεντινός φορ ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του, παίρνοντας μετεγγραφή για ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.  

Το ίδιο είχε συμβεί με τον Άντον Μάγκλιτσα, αφού ο Κροάτης τον καιρό που συγκατοικούσε με τον Αυγουστή στον Απόλλωνα, είχε έλθει η τρελή πρόταση από την Κίνα. Στην κοινή τους παρουσία στο προπονητικό κέντρο στον Αρχάγγελο, ο «Μάγκλας» έμεινε σε χαμηλές πτήσεις. Καμία σχέση, με την εποχή που έβγαζε φωτιές στην Λεμεσό.

Ο χρόνος θα δείξει αν ο Ζελάγια, θα αποτελέσει πιο «βαρύ» επιθετικό όπλο για τους «πορτοκαλί» του Ρώσου Πούνιν, τώρα που θα έχει τα γκέμια ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Οι άλλοι γνώριμοι που θα συναντήσει στα Πολεμίδια, είναι ο Αντρέας Αβραάμ (για μικρό χρονικό διάστημα ήταν συμπαίχτες στον Απόλλωνα), o Aγγελής Αγγελή (διατέλεσε και αρχηγός στους κυανόλευκους) και ο Γιάννης Χατζηβασίλης, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του στον Capital Τv, με… τακτ δεν έκρυψε το παράπονο του, για το ότι δεν τον “κοίταξε” καθόλου ο Σωφρόνης, την εποχή που φόρεσε τα χρώματα του Απόλλωνα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βιολάρης: «Πήρε μεγάλο προσωπικό ρίσκο ο κ. Δημοσθένους για να πετύχει τη σωτηρία της Καρμιώτισσας»-ThemaSports
30/04 @ 11:02

Βιολάρης: «Πήρε μεγάλο προσωπικό ρίσκο ο κ. Δημοσθένους για να πετύχει τη σωτηρία της Καρμιώτισσας»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, την επομένη του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα που σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία.

Χαραλάμπους: «Μεγάλη μέρα για την Καρμιώτισσα, δεν συζήτησα με τον πρόεδρο»-ThemaSports
29/04 @ 22:00

Χαραλάμπους: «Μεγάλη μέρα για την Καρμιώτισσα, δεν συζήτησα με τον πρόεδρο»

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της Καρμιώτισσας, Μάριος Χαραλάμπους, μετά το ισίπαλο 0-0 με τον Απόλλωνα. Αυτό το αποτέλεσμα κρατά την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

«Εμείς χαιρόμαστε, κάποιοι λυπήθηκαν πολύ» - Τι είπε για επενδυτές...-ThemaSports
29/04 @ 21:46

«Εμείς χαιρόμαστε, κάποιοι λυπήθηκαν πολύ» - Τι είπε για επενδυτές...

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους, μετά την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής.

ΔΗΛΩΣΗ για το 6-6: «Έχουμε καθαρό μέτωπο και παντελονάτο πρόεδρο…»-ThemaSports
25/04 @ 14:14

ΔΗΛΩΣΗ για το 6-6: «Έχουμε καθαρό μέτωπο και παντελονάτο πρόεδρο…»

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

H Καρμιώτισσα με τους "Μικρούς Ήρωες" -ThemaSports
25/04 @ 13:00

H Καρμιώτισσα με τους "Μικρούς Ήρωες"

Λίγες μέρες πριν το Άγιο Πάσχα αντιπροσωπεία του Οργανισμού Καρμιώτισσα υπο την καθοδήγηση του Προέδρου Σταύρου Δημοσθένους και του Χορηγού της ομάδας Ντίμα Πούνιν, επισκέφθηκε το Παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ