Ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί απέκλεισε το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, μίλησε ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Ελ Κελαϊφί σε συνέντευξη του στο «ESPN».

O πάμπλουτος επιχειρηματίας από το Κατάρ, αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν την ομάδα του να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 37χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να καταστεί εφικτό καθώς οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι πλήρεις στην επιθετική γραμμή, με τον Νεϊμάρ, τον Κιλιάν Εμπαπέ και το Λιονέλ Μέσι.

Επιπροσθέτως, ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί, δεν παρέλειψε να μιλήσει τόσο για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όσο και για το ταλέντο του Τζουντ Μπέλιγχαμ που διαπρέπει με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί:

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Με τους τρεις παίκτες που έχουμε, είναι πολύ δύσκολο, αλλά του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Είναι φανταστικός και συνεχίζει να είναι ένας απίστευτος παίκτης»

Για τον Μπέλιγχαμ: «Τι παίκτης! Ειλικρινά, η Αγγλία είναι τυχερή που τον έχει, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο τουρνουά . Όλοι oι σύλλογοι θέλουν να τον υπογράψουν και δεν πρόκειται να το κρύψω ότι τον θέλουμε και εμείς.»

Για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Κατάρ: «Πρέπει να πούμε δυνατά ότι είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας . Μπορείτε να δείτε τη διοργάνωση, τις υποδομές, τα γήπεδα. Το Κατάρ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει μια μεγαλύτερη διοργάνωση».

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άστον Βίλα: Ανεβάζει στροφές ενόψει Μπράιτον ο Μαρτίνες και στο βάθος... Ολυμπιακός-ThemaSports
03/05 @ 17:52

Άστον Βίλα: Ανεβάζει στροφές ενόψει Μπράιτον ο Μαρτίνες και στο βάθος... Ολυμπιακός

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αναμένεται να επιστρέψει στη δράση για την Άστον Βίλα στο ματς με την Μπράιτον, κάτι που σημαίνει πως θα είναι πιθανότατα διαθέσιμος για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από τη Νότιγχαμ - «Αποτέλεσα περισσότερο εμπόδιο, παρά όφελος για την ομάδα»!-ThemaSports
03/05 @ 17:35

Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από τη Νότιγχαμ - «Αποτέλεσα περισσότερο εμπόδιο, παρά όφελος για την ομάδα»!

Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος θεωρεί πως έφερε περισσότερα προβλήματα στον σύλλογο, από όσα κατάφερε να λύσει.

ΦΟΒΕΡΟΣ Κλοπ για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ: «Θα ήθελα να τους βλέπω όταν αποφασίζουν και γελούν...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
03/05 @ 16:21

ΦΟΒΕΡΟΣ Κλοπ για το πρόγραμμα της Λίβερπουλ: «Θα ήθελα να τους βλέπω όταν αποφασίζουν και γελούν...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μεγάλα κέφια ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, δεν φίλτραρε τίποτα από τα λεγόμενα του! Σχολίασε το πρόγραμμα που είχε η ομάδα του μέχρι και την περασμένη εβδομάδα και τόνισε πως πολύ θα ήθελε να παρακολουθεί τα γέλια στις συνεδριάσεις όταν αποφασίζουν πως οι «κόκκινοι» θα παίζουν Σάββατο στις 14:30 μετά από μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις!

Η προ 10ετίας εμπειρία του Έμερι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός-ThemaSports
03/05 @ 13:45

Η προ 10ετίας εμπειρία του Έμερι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός

Και τότε ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Και με βαρύτερο σκορ εις βάρος της ομάδας του, αφού ίσχυε διαφορετικός κανονισμός για τα εκτός έδρας γκολ. Και τότε με το δεύτερο παιχνίδι σε εχθρικό έδαφος. Κι όμως τα κατάφερε! Ο Έμερι έχρισε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό τον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη...

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!-ThemaSports
03/05 @ 00:57

Θριάμβευσε στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τότεναμ και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης η Τσέλσι!

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ η Τσέλσι, πλησιάζοντας τις θέσεις της Premier League που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 23:18

Ο Τεν Χαγκ «ξέσπασε» προς τους δημοσιογράφους: «Εσείς βγάζετε τίτλους, και είναι όλοι άκυροι»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ κατηγόρησε ευθέως τον αγγλικό Τύπο, που σε κάθε μεταγραφική περίοδο βγάζει… στο σφυρί όλο του το ρόστερ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ