Ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί απέκλεισε το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, μίλησε ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Ελ Κελαϊφί σε συνέντευξη του στο «ESPN».

O πάμπλουτος επιχειρηματίας από το Κατάρ, αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν την ομάδα του να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 37χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να καταστεί εφικτό καθώς οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι πλήρεις στην επιθετική γραμμή, με τον Νεϊμάρ, τον Κιλιάν Εμπαπέ και το Λιονέλ Μέσι.

Επιπροσθέτως, ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί, δεν παρέλειψε να μιλήσει τόσο για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όσο και για το ταλέντο του Τζουντ Μπέλιγχαμ που διαπρέπει με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί:

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Με τους τρεις παίκτες που έχουμε, είναι πολύ δύσκολο, αλλά του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Είναι φανταστικός και συνεχίζει να είναι ένας απίστευτος παίκτης»

Για τον Μπέλιγχαμ: «Τι παίκτης! Ειλικρινά, η Αγγλία είναι τυχερή που τον έχει, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο τουρνουά . Όλοι oι σύλλογοι θέλουν να τον υπογράψουν και δεν πρόκειται να το κρύψω ότι τον θέλουμε και εμείς.»

Για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Κατάρ: «Πρέπει να πούμε δυνατά ότι είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας . Μπορείτε να δείτε τη διοργάνωση, τις υποδομές, τα γήπεδα. Το Κατάρ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει μια μεγαλύτερη διοργάνωση».

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη νίκη και βήμα παραμονής η Θέλτα με γκολ και ασίστ του Δουβίκα!-ThemaSports
20/04 @ 17:11

Μεγάλη νίκη και βήμα παραμονής η Θέλτα με γκολ και ασίστ του Δουβίκα!

Τη νίκη επί της Λας Πάλμας πανηγύρισε η Θέλτα με σκορ 4-1, με τον Τάσο Δουβίκα να σκοράρει και να μοιράζει και μία ασίστ.

Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!-ThemaSports
20/04 @ 17:03

Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!

Ο Ζοάο Κανσέλο προχώρησε σε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και για τα όσα... έχει ακούσει μετά το αρνητικό αποτέλεσμα.

Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν!-ThemaSports
20/04 @ 16:48

Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν!

Η Μπάγερν Μονάχου πιέζει τον Ζιντάν όμως ο Γάλλος τεχνικός δείχνει να... ψήνεται περισσότερο με το πρότζεκτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 Μαροκινή ομάδα «κόλλησε» στην Αλγερία λόγω της αθλητικής της εμφάνισης! -ThemaSports
20/04 @ 16:17

Μαροκινή ομάδα «κόλλησε» στην Αλγερία λόγω της αθλητικής της εμφάνισης!

Ο χάρτης του Μαρόκου που απεικονίζεται στην εμφάνιση στης ομάδας RSΒ προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο στην Αλγερία.

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!-ThemaSports
20/04 @ 13:30

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!

Η Ίντερ έχει φτιάξει ένα τρομερό ρόστερ και φαίνεται πως η Ρεάλ και η Παρί ενδιαφέρονται για δύο παίκτες της.

Η Παρί θέλει να «κλέψει» τον Μπερνάρντο Σίλβα από την Μπάρτσα-ThemaSports
20/04 @ 12:55

Η Παρί θέλει να «κλέψει» τον Μπερνάρντο Σίλβα από την Μπάρτσα

Ο Πορτογάλος μέσος, Μπερνάρντο Σίλβα, σύμφωνα με την Catalunya Ràdio, διατηρεί τη Μπαρτσελόνα ως πρώτη του επιλογή, αλλά η Παρ θα επιστρέψέι στη διεκδίκησή του το καλοκαίρι, με τη ρήτρα του ανέρχεται στα 50 εκατ. ευρώ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ