Ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λάσμαρ, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τη συμμετοχή του Νεϊμάρ όπως και του Άλεξ Σάντρο με τη Νότια Κορέα. Πιο σίγουρος ο Ντανίλο για να είναι στη διάθεση του Τίτε για το ματς με τους Ασιάτες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Βραζιλία άφησε πίσω της τη φάση των ομίλων και στρέφεται στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ 2022. Στη φάση των 16 θα αναμετρηθεί με τη Νότια Κορέα.

Ο Τίτε θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, καθώς στα "πιτς" παρέμειναν οι Νεϊμάρ, Άλεξ Σάντρο και Ντανίλο. Για τον Βραζιλιάνο αστέρα και τον μπακ της Γιουβέντους άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τη συμμετοχή τους, αλλά ο Ντανίλο είναι πιο σίγουρος στο να αγωνιστεί.

Μετά το ματς με το Καμερούν ο γιατρός της σελεσάο, Ροντρίγκο Λάσμαρ ανέφερε για τους Νεϊμάρ και Σάντρο: "Έχουμε ακόμα 72 ώρες για το επόμενο παιχνίδι. Ας βασιστούμε στο ότι ο χρόνος είναι με το μέρος μας. Έχουμε ακόμα πιθανότητες και θα περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει αυτή η μετάβαση.

Δεν έχουν αρχίσει να δουλεύουν με την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα γίνει αύριο και είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε ποια θα είναι η αντίδρασή τους σε αυτό. Από αυτό εξαρτάται αν θα μπορούν να παίξουν".

Ενώ για τον Ντανίλο σημείωσε: "Ο Ντανίλο έχει παρουσιάση θετική και ικανοποιητική εξέλιξη. Έκανε εντατική δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, ήδη με την μπάλα, σε μια πολύ θετική και λειτουργική προσαρμογή. Οι προσδοκίες μας είναι ότι θα προπονηθεί κανονικά με την ομάδα, θα δούμε πως θα νιώσει. Όλα πάνε καλά, οι προσδοκίες είναι υψηλές γι' αυτόν αν θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι".

Να σημειωθεί ότι από το παιχνίδι με το Καμερούν αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού ο Άλεξ Τέλες, ο οποίος μάλιστα έκλαιγε από τις ενοχλήσεις στο γόνατό του και θα υποβληθεί σε εξετάσεις το Σάββατο. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Γκάμπριελ Ζεσούς που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Πηγή: sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

50%-ThemaSports
26/06 @ 13:44

50%

Μειωμένο κατά 50% θα είναι το μπάτζετ της Ανόρθωσης που μπήκε σε περίοσο οικονομικής εξυγίανσης.

Σπόντες εναντίον Μέσι: «Ήταν προκαθορισμένο να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο»!-ThemaSports
05/09 @ 09:41

Σπόντες εναντίον Μέσι: «Ήταν προκαθορισμένο να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο»!

Ατάκα που προκάλεσε αίσθηση από τον Λουίς Φαν Χάαλ, που έκανε την εκτίμηση πως ήταν προαποφασισμένο να πάρει η Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

ΕΥΘΥΜΙΟΥ: «Ο κόσμος του ΑΣΙΛ να είναι σίγουρος ότι θα χτίσουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/05 @ 18:32

ΕΥΘΥΜΙΟΥ: «Ο κόσμος του ΑΣΙΛ να είναι σίγουρος ότι θα χτίσουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του ΑΣΙΛ μίλησε στη σελίδα της ομάδας κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν 2022/23 και αναφέρθηκε στην νέα σεζόν.

Ποινική δίωξη για τον θάνατο εργαζόμενου μετανάστη για τα έργα του Μουντιάλ στο Κατάρ-ThemaSports
29/03 @ 10:50

Ποινική δίωξη για τον θάνατο εργαζόμενου μετανάστη για τα έργα του Μουντιάλ στο Κατάρ

Οι αρχές του Κατάρ άσκησαν ποινική δίωξη για τον θάνατο μετανάστη που εργαζόταν στα έργα για το Μουντιάλ.

«Τον μισώ»: Τα συναισθήματα του Κόλο Μουανί για την απόκρουση του Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ-ThemaSports
22/03 @ 11:45

«Τον μισώ»: Τα συναισθήματα του Κόλο Μουανί για την απόκρουση του Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ

Στην εξομολόγηση ότι δεν τρέφει και τα πιο... αγνά συναισθήματα για τον Ντίμπου Μαρτίνες προχώρησε ο Κόλο Μουανί, αναφορικά με την απόκρουση του Αργεντινού στον τελικό του Μουντιάλ.

Ιβάνα Κνολ: Ολόγυμνο το κορίτσι του Μουντιάλ του Κατάρ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/02 @ 10:50

Ιβάνα Κνολ: Ολόγυμνο το κορίτσι του Μουντιάλ του Κατάρ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ιβάνα Κνολ μοιάζει με μετοχή που ανεβάζει συνεχώς την αξία της και ... σαρώνει στα social media

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ