Συνέντευξη στην ελλαδική ιστοσελίδα sdna.gr, παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, ενόψει του φιλικού αγώνα της Αμμοχωστιανής ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Αμμοχώστου, Γιάννος Χρυσοστόμου, μιλάει αποκλειστικά στο SDNA για τους λόγους που οδήγησαν το κυπριακό κλαμπ στην απόφαση βράβευσης του Σέρβου τεχνικού του Παναθηναϊκού στο επερχόμενο φιλικό (7 Δεκεμβρίου) παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ συγχρόνως σχολιάζει τη διαδρομή του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τυγχάνει καθολικής αποδοχής μονάχα στον οργανισμό του Παναθηναϊκού.

Το…καπέλο στο Σέρβο τεχνικό βγάζουν και στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κύπρου.

Ο κόουτς των «πρασίνων» έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, με κατακτήσεις τίτλων και μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες που εκτόξευσαν τη δημοτικότητά του στο «νησί της Αφροδίτης».

Κι αν από τότε, μέχρι σήμερα κύλησε μπόλικο νερό στ΄αυλάκι κι εννέα ολόκληρα χρόνια από το τέλος της θητείας του Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του ΄13, η «μπογιά» του εξακολουθεί να περνάει διαχρονικά στο νησί.

Η Νέα Σαλαμίνα ετοιμάζεται να «παρασημοφορήσει» τον τεχνικό του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων στις 7 Δεκεμβρίου στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Αμοχώστου, Γιάννος Χρυσοστόμου, μιλάει αποκλειστικά στο SDNA για τους λόγους που οδήγησαν το κυπριακό κλαμπ στη συγκεκριμένη απόφαση, ενώ συγχρόνως σχολιάζε τη διαδρομή του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

 «Πρότυπο ο Γιοβάνοβιτς για τους νεότερους προπονητές»

«Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Στη διαδρομή του στα γήπεδα διακρίθηκε τόσο ως παίκτης, όσο και αργότερα ως προπονητής.

Έχει τεράστια προσφορά στο ποδόσφαιρο. Καταξιώθηκε στην Κύπρο και εξελίχηκε σε έναν από τους κορυφαίους τεχνικούς πέρασαν από το κυπριακό πρωτάθλημα.

Αποτελεί πρότυπο για όλους τους νεότερους προπονητές στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Διέπρεψε σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε και τυχγάνει καθολικής εκτίμησης και σεβασμού.

Όλα αυτά μας οδήγησαν στην απόφαση να τον βραβεύσουμε στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 7 Δεκεμβρίου. Είναι μεγάλη τιμή για τη Νέα Σαλαμίνα που θα παίξει με τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς».

«Με εξέπληξε το αήττητο του Παναθηναϊκού»

- Για τη φετινή πορεία και το αήττητο του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Για να είμαι ειλικρινής είναι κάτι που δεν το περίμενα. Με εξέπληξε η αήττητη διαδρομή του Παναθηναϊκού.

Φαίνεται και βγαίνει στο γήπεδο η πολύ καλή δουλειά του Γιοβάνοβιτς».

- Για το κατά πόσον ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να διαγράψει στον Παναθηναϊκό μια ανάλογη πορεία με εκείνη που είχε στον ΑΠΟΕΛ:

«Στον Παναθηναϊκό βλέπουμε να παίρνει τα ματς με πιο στενά σκορ,ενώ στον ΑΠΟΕΛ κέρδιζε πολύ πιο άνετα. Μπορεί να έχει ανάλογη πορεία, χρειάζεται όμως χρόνο και υπομονή.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τον εμπιστευτεί απόλυτα. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχουμε τη συνήθεια να αλλάζουμε εύκολα τους προπονητές.

Ο Αλαφούζος στήριξε τον Γιοβάνοβιτς στα δύσκολα και την πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό και φέτος το εξαργυρώνει».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μελίσσας... 2025!-ThemaSports
16/04 @ 18:33

Μελίσσας... 2025!

Στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το 2025 ο Νίκος Μελίσσας.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Είχαμε αρκετά καλή απόδοση και ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά...»-ThemaSports
13/04 @ 19:34

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Είχαμε αρκετά καλή απόδοση και ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά...»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Η αρχική ενδεκάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου για το ματς με τον Απόλλωνα-ThemaSports
13/04 @ 15:38

Η αρχική ενδεκάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου για το ματς με τον Απόλλωνα

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, για το σημερινό (18:00) παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για την 9η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ:

Νέα Σαλαμίνα: ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον 16χρονο Κοντόπουλο - Συμβόλαιο στο «κανόνι» των ακαδημιών της-ThemaSports
12/04 @ 18:25

Νέα Σαλαμίνα: ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον 16χρονο Κοντόπουλο - Συμβόλαιο στο «κανόνι» των ακαδημιών της

Οι φοβερές του επιδόσεις έφεραν το επαγγελματικό συμβόλαιο

«Έρχεται άλλη μία ανακοίνωση - Είχαμε κάποιες συνομιλίες με ενδιαφερόμενο»-ThemaSports
12/04 @ 14:48

«Έρχεται άλλη μία ανακοίνωση - Είχαμε κάποιες συνομιλίες με ενδιαφερόμενο»

Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, «στάθηκε» στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και στην επόμενη μέρα των «ερυθρολεύκων».

ΕΠΙΣΗΜΟ για Μπεχαράνο!-ThemaSports
11/04 @ 21:19

ΕΠΙΣΗΜΟ για Μπεχαράνο!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα, γνωστοποιεί την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό, Ντάνι Μπεχαράνο, την οποία προανήγγειλε πριν μερικές ώρες με βίντεο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ