Ο προπονητής της ΑΕΖ Ζακακίου, Λιάσος Λουκά, μίλησε την Πέμπτη στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν: 

Για την νίκη κόντρα στην ΜΕΑΠ: «Ήταν μία νίκη που μας κρατά στους στόχους. Κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΜΕΑΠ που έχει ψηλούς στόχους. Πλέον επικεντρωνόμαστε στην Ομόνοια Αραδίππου και θέλουμε την νίκη».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας: «Περιμένουμε περισσότερα. Υπάρχει η ποιότητα στην ομάδα. Όλες οι ομάδες διεκδικούν την είσοδο στην οκτάδα. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον επόμενο αγώνα που είναι κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου και στόχος είναι η νίκη όπως και σε κάθε αγώνα».

Για το ποιες ομάδες θα μπουν οκτάδα και θα διεκδικήσουν άνοδο: «Οι ομάδες που είναι κοντά στην βαθμολογία θα παλέψουν για οκτάδα. Υπάρχουν και ευχάριστες εκπλήξεις όπως η ΜΕΑΠ. Θεωρώ όμως ότι τα εισιτήρια ανόδου θα τα διεκδικήσουν οι ομάδες που είναι τώρα στα ψηλά».

Για την πορεία των ομάδων στην Α’ κατηγορία: «Πάφος και Άρης είναι ακόμα καλύτερες ομάδες σε σχέση με πέρυσι. Παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο ΑΠΟΕΛ δεν κάνει σπουδαίες εμφανίσεις αλλά ξέρει πώς να κερδίζει, γίνεται καλή δουλειά. Η Ανόρθωση με τον νέο προπονητή έχει μία φρεσκάδα, η Ομόνοια ψάχνεται και η ΑΕΚ έχει μία εκπληκτική σταθερότητα. Έχουν ξεχωρίσει οι πρώτες 4 ομάδες και οι υπόλοιπες θα διεκδικήσουν την εξάδα. Η ομάδα που θα έχει βάθος στο ρόστερ θα πάρει τον τίτλο».

Για την πορεία του Άρη και το πολύ καλό ρόστερ που έχει: «Από πέρυσι ο Άρης είχε μεγάλο ρόστερ. Φέτος έχει δυναμώσει ακόμα πιο πολύ. Κόντρα στην Πάφο ήταν εξαιρετικός, αδικήθηκε από το σκορ αλλά ακόμα είναι νωρίς και είναι μέσα στους στόχους του. Όταν ήμουν προπονητής αναφέρθηκα στο γεγονός ότι θα πετύχει ο Άρης, αυτό ήθελε και ο επενδυτής όταν ήρθε. Φέτος κράτησε τον κορμό, έφερε παίκτες που κάνουν την διαφορά και είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Το ίδιο γίνεται και στην Πάφο».

Για του Κακόριν και Ζάιρο: «Κακόριν και Ζάιρο κάνουν μεγάλη διαφορά, με μία ενέργεια, με ένα γκολ μπορούν να αλλάξουν την ροή του αγώνα. Η παρουσία τους και μόνο αλλάζει το επίπεδο και βοηθάνε επίσης και στην καλή λειτουργία όλης της ομάδας».

Για το αν οι καλές άμυνες δίνουν πρωτάθλημα: «Διαχρονικά οι καλές άμυνες δίνουν πρωταθλήματα. Το να κρατάς το μηδέν πίσω είναι πολύ σημαντικό καθώς και με ένα γκολ μπορείς να κερδίσεις. Επίσης ο τρόπος που επιτίθεται μία ομάδα είναι σημαντική καθώς αν μια ομάδα ξέρει να επιτίθεται τότε ξεχωρίζει».

Για το αν υπάρχει φαβορί για τον τίτλο: «Δεν υπάρχει φαβορί. Οι πρώτες 4 ομάδες είναι πολύ κοντά και θα παίξει σημαντικό ρόλο και η μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου. Φυσικά θα παίξουν ρόλο και τα σερί των ομάδων στα αποτελέσματα, είτε θετικά είτε αρνητικά».

Για την πορεία του Απόλλωνα, της Ομόνοιας, της ΑΕΛ και της Ανόρθωσης: «Εκτός από τον Απόλλωνα οι άλλες ομάδες έκαναν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και αυτό επηρεάζει όπως επίσης τα αρνητικά αποτελέσματα αλλά και οι τραυματισμοί. Αυτό βάζει πίεση στις ομάδες ειδικά όταν δεν έρχονται θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ ότι υπάρχει ποιότητα στις ομάδες αυτές αλλά στο γήπεδο ακόμα δεν το δείχνουν».

Για το επερχόμενο Λεμεσιανό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα: «Είναι ξεχωριστό πάντα αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουν γιατί σε περίπτωση ήττας θα μείνουν και άλλο πίσω και θα κινδυνέψουν και για την είσοδο τους στην εξάδα».

Για το πώς βλέπει το μουντιάλ μέχρι στιγμής: «Μου άρεσε η Ισπανία στην πρεμιέρα και η ταχύτητα που έχει η Γαλλία στο παιχνίδι της. Εμένα πάντα μου άρεσε η Ολλανδία αλλά σε αυτό το μουντιάλ με απογοήτευσε γιατί είναι αργή και προβλεπτή. Αγγλία και Βραζιλία έχουν μεγάλο ρόστερ, ποιοτικό και τις βλέπω να πηγαίνουν καλά. Επίσης η Γερμανία που έχει ελπίδες πρόκρισης από τον όμιλο μπορεί να προχωρήσει και έχει την ποιότητα να το κάνει. Η Αργεντινή έπαιξε πολύ καλά με την Πολωνία χθες η οποία κατέβηκε στον αγώνα για να μην χάσει. Το Βέλγιο μας απογοήτευσε, όπως και η Γερμανία που κανείς δεν περίμενε να χάσει από την Ιαπωνία. Σήμερα που παίζει η Ισπανία και η Γερμανία ίσως να χάσουν και οι 2 και να αποκλειστούν».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για εμάς γιατί παίξαμε με δύναμη»-ThemaSports
23/04 @ 21:21

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για εμάς γιατί παίξαμε με δύναμη»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΖ, Βλάντιτσα Πέτροβις, μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα.

Πέτροβιτς: «Πρέπει όσο μπορούμε να μην έχουμε άλλα τέτοια αποτελέσματα»-ThemaSports
13/04 @ 21:25

Πέτροβιτς: «Πρέπει όσο μπορούμε να μην έχουμε άλλα τέτοια αποτελέσματα»

Ο προπονητής της ΑΕΖ, Βλάντισα Πέτροβιτς, μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα από τον Εθνικό και τον μαθηματικό υποβιβασμό της ομάδας.

«Κάποιοι παίκτες μας δεν κάνουν ούτε για β' εθνική...»-ThemaSports
08/04 @ 21:24

«Κάποιοι παίκτες μας δεν κάνουν ούτε για β' εθνική...»

Μετά την ήττα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ (5-1), στο VITEX Αμμόχωστος-Επιστροφή, για την 8η αγωνιστική των πλέι άουτ, ο προπονητής της ΑΕΖ, Βλάντιτσα Πέτροβιτς, δήλωσε τα ακόλουθα...

Η 11άδα της ΑΕΖ για το ματς με την ΑΕΛ-ThemaSports
08/04 @ 17:47

Η 11άδα της ΑΕΖ για το ματς με την ΑΕΛ

Η 11άδα της ΑΕΖ για το ματς με την ΑΕΛ

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: «Ήρθαμε να παίξουμε μπάλα αλλά όπως είδατε δόθηκε πέναλτι και κόκκινη»-ThemaSports
04/04 @ 21:08

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: «Ήρθαμε να παίξουμε μπάλα αλλά όπως είδατε δόθηκε πέναλτι και κόκκινη»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΖ, Βλάντιτσα Πέτροβιτς μετά το ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Την ζήτησε και την πήρε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
29/03 @ 21:53

Την ζήτησε και την πήρε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Βαλεντινός Παστελλής πήρε την φανέλα του Βαλμπουενά, μετά το τέλος του Απόλλων - ΑΕΖ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ