Πόλυς Χαραλάμπους

Έχει λεχθεί επανειλημμένα, ότι αν είχε δικαίωμα ο Τσέντομιρ Γιαννέφσκι να κάνει απεριόριστο αριθμό μετεγγραφών, θα έλεγε στην διοίκηση να του φέρει διψήφιο αριθμό παιχτών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μόνο που τον Γενάρη, υπάρχει δικαίωμα για μόνο 4 μετεγγραφές. Ο Βορειο-Μακεδόνας τεχνικός, πάνω- κάτω έχει καταλήξει στις θέσεις των παιχτών, που θα «εμβολιάσει» την ομάδα, με στόχο να την καταστήσει πιο ανταγωνιστική στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Θα ήταν έκπληξη να μην θέλει «εννιάρι», αφού κανείς από τους υπάρχοντες (Μπεραχίνο και Τσέποβιτς), μέχρι στιγμής δεν έχει «τρομάξει» τις αντίπαλες άμυνες.

Θεωρεί επίσης, ότι χρειάζεται ακραίο επιθετικό (να παίζει αριστερά περισσότερο), όπως κι έναν παίχτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με χαρακτηριστικά «box to box». Λογικά η τέταρτη κίνηση θα αφορά ενίσχυση στην πισινή γραμμή. 

Τα τελευταία 24ωρα έχουν προκύψει εξελίξεις, σε σχέση με το μέλλον του Αντρέα Σοφοκλέους στην ηγεσία της ποδοσφαιρικής εταιρίας. Στην παρούσα φάση, δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση, αν τελικά ο «Σόφο» θα παραμείνει ή όχι στο τιμόνι διαχείρισης της ομάδας.

Ότι και να γίνει, από την διοίκηση του σωματείου, διαβεβαιώνουν ότι ακόμα κι αν προκύψει το τέλος εποχής της «διακυβέρνησης» Σοφοκλέους, η ομάδα δεν πρόκειται να μείνει ξεκρέμαστη και «ακέφαλη».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ-ThemaSports
04/05 @ 12:18

ΜΑΚΡΗΣ / ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο Ανδρέας Μακρής ξεχώρισε την φετινή περίοδο, παρά την κακή σεζόν της ΑΕΛ.

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά-ThemaSports
03/05 @ 17:04

Η προσεγμένη επιλογή ενός... ικανού Τεχνικού Διευθυντή, θα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ για την επόμενη χρονιά

Από την στιγμή που η νέα διοίκηση της ΑΕΛ αποφάσισε να προσλάβει Τεχνικό Διευθυντή για την επόμενη σεζόν (2024-2025) για να ακολουθήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, προκειμένου να έχει εκείνος το κουμάντο στο κεφάλαιο του προγραμματισμού, θα πρέπει να περάσει από... «κόσκινο» όλους τους υποψήφιους, ούτως ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη… -ThemaSports
30/04 @ 13:02

Ο Γιάννου της «τετράδας» και το «ποτάμι» για Γαρπόζη…

Έχει διαρρεύσει από το πρωί, ότι ένας από τους υποψήφιους για το πόστο του αθλητικου διευθυντή στην ΑΕΛ, είναι ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ). Επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ότι βρίσκεται στην μικρή λίστα (με τέσσερα ονόματα), αλλά όχι ότι είναι μια ανάσα από την πρόσληψη του…

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»-ThemaSports
29/04 @ 22:04

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είχα πολύωρο ραντεβού με τον νέο πρόεδρο και ανταλλάξαμε απόψεις»

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γαρπόζη μετά το ματς με την Δόξα.

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ-ThemaSports
27/04 @ 11:00

Τεχνικός Διευθυντής / ΑΕΛ

Έχει παρθεί η απόφαση στην ΑΕΛ, ότι θα προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ