Μέχρι πριν δύο χρόνια οι Ομονοιάτες πίστευαν έντονα πως ο Σταύρος Παπασταύρου ήρθε για να σώσει την ομάδα, για να της ηγηθεί, να την κάνει ξανά πρωταγωνίστρια και να την οδηγήσει σε... ασφαλή μονοπάτια μετά από μια μακρά περίοδο γεμάτη αμφιβολίες και αποτυχίες.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η αλήθεια να λέγεται, μετά τον πρώτο χρόνο... προσαρμογής, η ομάδα έδειξε να αλλάζει σε αγωνιστικό επίπεδο. Ειδικά αν αναλογιστούμε πως το 2019-20 οι πράσινοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση, ενώ τη σεζόν 2020-21 κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Εκεί ήταν που οι οπαδοί της ομάδας τον αγάπησαν και πίστεψαν ότι βρέρθηκε παράγοντας «ηγέτης» αντάξιος του εκτοπίσματος της Ομόνοιας.

Η εμφάνιση του Σταύρου Παπασταύρου στην εκπομπή Total Green όπου αναφέρθηκε στα δεδομένα και ουσιαστικά την προοπτική διεύρυνσης της συνεργασίας με το σωματείο προκάλεψε... αρχικό μούδιασμα, ενώ τα ερωτηματικά παραμένουν καθώς δεν προέκυψαν ουσιαστικές εξελίξεις.

Το θέμα έκλεισε με το δεδομένο ότι ο κ.Παπασταύρου θα τηρήσει την ισχύουσα συμφωνία με αυτονόητο στόχο την πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας.

Η σεζόν όμως εξελίσσεται με την Ομόνοια να παραπαίει, ενώ η βαριά ήττα στο ντέρμπι αύξησε τον προβληματισμό σχετικά με την δυνατότητα της διοίκησης της ομάδας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Οι ηγέτες φαίνονται και ξεχωρίζουν στις αποφάσεις και δη στις δύσκολες αποφάσεις και τις ουσιαστικές κινήσεις-επιλογές. Αυτό που περιμένουν οι Ομονοιάτες είναι η αντίδραση από τον Σταύρο Παπασταύρου που είναι βέβαιο ότι έχει πληγεί ο εγωισμός του.

Για να θεωρηθεί πετυχημένος ένας παράγοντας το στοιχείο που τον χαρακτηρίζει είναι η ανθεκτικότητα και η αντοχή στην πίεση και ο Σταύρος Παπασταύρου καλείται να κερδίσει αυτό το δύσκολο στοίχημα μέσα σε ένα ταραγμένο κλίμα.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»-ThemaSports
24/04 @ 11:45

Δημητρίου: «Καθοριστικό το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ - Ο δρόμος για εμάς είναι ξεκάθαρος»

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε κείμενο με τις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου.

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
24/04 @ 10:37

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»

Δύο αδέρφια Ομονοιάτες έκαναν εισφορά στον λογαριασμό για το χρέος για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ανέβασαν το πιο κάτω συγκινητικό μήνυμα στα social media:

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 22:50

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με την γυναίκα.

Οι «ντόπες» του πράσινου λαού στην αποστολή της Ομόνοιας πριν φτάσει στη Λάρνακα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 15:12

Οι «ντόπες» του πράσινου λαού στην αποστολή της Ομόνοιας πριν φτάσει στη Λάρνακα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ανέβασε βίντεο με τον κόσμο της ομάδας να «ντοπάρει» ψυχολογικά παίκτες και τεχνική ηγεσία, λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα»!

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον-ThemaSports
22/04 @ 22:24

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον

Στη νέα εκπομπή TOTAL GREEN έγινε αναφορά στα αγωνιστικά δεδομένα της Ομόνοιας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ