Ακόμη ένα διεθνή τίτλο κατέκτησε η Όλγα Ντανίλοβα το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο πρωτάθλημα της ITF που διοργανώθηκε στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, από τις 21-26 Νοεμβρίου 2022, η 16χρονη κύπρια πρωταθλήτρια Olga Danilova, με παρτενέρ την Vlada Kozak από την Μεγάλη Βρετανία, επικράτησαν στον τελικό του Διπλού και πανηγύρισαν τον τίτλο.

Νίκησαν στον τελικό με 2-1 (6-7, 6-1 και 10-6) σετ ύστερα από μια εμφάνιση που συνοδεύτηκε από εξαιρετική απόδοση.

Ήταν ο δεύτερος διεθνής τίτλος για την Όλγα Ντανίλοβα το τελευταίο διάστημα καθώς μόλις πριν δυο εβδομάδες, κατέκτησε άλλον ένα διεθνή τίτλο στα μονά κερδίζοντας στον τελικό του πρωταθλήματος που έγινε στο Μπαχρέιν την Ισραηλινή Fadida May me 2-0 (6-1, 6-4).

Με τη νίκη της αυτή ανέβηκε στο ψηλότερο σημείο καριέρας στην παγκόσμια κατάταξη (ITF 1238, WTN 27.3) και η νέα της επιτυχία αναμένεται να την ανεβάσει πολύ ψηλότερα.

Η πρωταθλήτρια του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου Olga Danilova είναι μόλις 16 ετών και στοχεύει σε μια επαγγελματική καριέρα στο άθλημα της αντισφαίρισης.

Αγωνίζεται με την κυπριακή σημαία, και τα προηγούμενα χρόνια ήταν η κορυφαία στα παγκύπρια πρωταθλήματα στις ηλικιακές κατηγορίες όπου λάμβανε μέρος.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου κ. Ροδίων Παναγιώτου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου συγχαίρουν θερμά την Olga Danilova και της εύχονται ολόψυχα ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, τόσο στα εγχώρια όσο και στα διεθνή πρωταθλήματα τιμώντας με το καλύτερο τρόπο τη μικρή της πατρίδα!!!

Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το «θρίλερ» της Μόνικα Σέλες και μία μαχαιριά, που... άλλαξε το τένις!  -ThemaSports
30/04 @ 21:47

Το «θρίλερ» της Μόνικα Σέλες και μία μαχαιριά, που... άλλαξε το τένις!

30/04/1993: Η Μόνικα Σέλες, το Νο.1 παγκοσμίως στο τένις, αντιμετώπιζε την Μαγκνταλένα Μαλέεβα στο πλαίσιο του Citizen Cup στο Αμβούργο. Η γενημμένη στην Γιουγκοσλαβία τενίστρια ήταν το απόλυτο φαβορί, όμως μια... μαχαιριά από τον Γκούντερ Πάρχε έμελλε να αλλάξει τόσο την πορεία του αγώνα, όσο και ολόκληρης της ζωής και μετέπειτα καριέρας της, συγκλονίζοντας τον κόσμο του τένις.

Αντρέ Αγκάσι: Γνώρισε τη Χιονάτη κι ερωτεύτηκε τη Μάγισσα-ThemaSports
29/04 @ 19:29

Αντρέ Αγκάσι: Γνώρισε τη Χιονάτη κι ερωτεύτηκε τη Μάγισσα

Λευκός, όσο λευκότερος γίνεται, εμφανίστηκε για την αναγνωριστική βόλτα στο χορτάρι του Wimbledon.

Προελαύνει και στη Μαδρίτη η Σάκκαρη-ThemaSports
27/04 @ 15:34

Προελαύνει και στη Μαδρίτη η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Σλόαν Στέφενς, κέρδισε την Αμερικανίδα με 2-0 σετ (1-6, 3-6) σε κάτι περισσότερο από μία και προκρίθηκε στους 16 του Madrid Open.

Πρόωρο αντίο στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς-ThemaSports
27/04 @ 14:20

Πρόωρο αντίο στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Μόντε Κάρλο και τον τελικό στη Βαρκελώνη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη.

Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» την Βέκιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open-ThemaSports
25/04 @ 17:07

Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» την Βέκιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) δεν άφησε περιθώρια στην Ντόνα Βέκιτς (Νο38) και με 2-0 σετ (3-6, 2-6) στην πρεμιέρα της στο Madrid Open προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Τσιτσιπάς - Ρουντ 0-2: Ο Νορβηγός πήρε ρεβάνς για την ήττα του στο Μόντε Κάρλο, κατακτώντας το Barcelona Open! -ThemaSports
21/04 @ 19:25

Τσιτσιπάς - Ρουντ 0-2: Ο Νορβηγός πήρε ρεβάνς για την ήττα του στο Μόντε Κάρλο, κατακτώντας το Barcelona Open!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κάνει deja vu, με τον Κάσπερ Ρουντ να παίρνει τη ρεβάνς και να κατακτά με 2-0 σετ τον τίτλο του Barcelona Open.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ