Πόλυς Χαραλάμπους

Δεν σηκώνει κριτική το χθεσινό ματς της Ομόνοιας με τον ΑΠΟΕΛ. Τόσο χάλια εμφάνιση, δεν περίμενε ούτε ο πιο απαισιόδοξος , «μίζερος» και «τοξικός» οπαδός του τριφυλλιού…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γιανίκ Φερέρα ανέβαλε την ευθύνη για την τραγική εμφάνιση, αφού αν και βρίσκεται πέντε εβδομάδες στην Λευκωσία, ακόμα προσπαθεί να καταλάβει σε ποιο «μαγαζί» ήρθε να δουλέψει…

Μετά το πείραμα που έκανε πρόσφατα, βάζοντας τον Χάμπο εξτρέμ, χθες είπε να… δοκιμάσει και κάτι άλλο, βάζοντας τον Κακουλή σε ρόλο ακραίου επιθετικού. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί… σοβαρό λόγο για την χθεσινή νέα «κατραπακιά».

Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν κατάφερε ακόμα να «συμμαζέψει» κάποια αγωνιστικά προβλήματα και αδυναμίες, που ταλαιπωρούσαν την ομάδα, την εποχή του προκατόχου του.

Το ζήτημα είναι πότε θα… προσαρμοστεί ο Βελγο-Ισπανός προπονητής κι αν θα κρατήσει την Ομόνοια σε τροχιά διεκδίκησης για μια θέση στην πρώτη εξάδα. Όπως το πάει, είναι ορατός ο κίνδυνος να παίζει ξανά στο δεύτερο γκρουπ.

Βεβαίως, για να… θυμίζει η Ομόνοια την προ – Παπασταύρου εποχή, δεν είναι υπεύθυνος ο νεαρός προπονητής. Αυτοί που τα έκαναν… μαντάρα το καλοκαίρι, φαίνεται ότι δεν έχουν «τσίπα» να αναλάβουν πρακτικά την ευθύνη.

Τον Νιλ Λένον που επέλεξε κάποιους παίχτες, ήδη τον έστειλε στο ταμείο ανεργίας ο εργοδότης του. Εννοείται, ότι για να δείχνει ότι «βαράει διάλυση» η φετινή ομάδα, σοβαρότατες είναι οι ευθύνες του Σίμου Ταραπουλούζη.

Όσο δεν του τηλεφωνά ο «μάστρος» του ότι απολύεται, προφανώς δεν λογαριάζει να κάμει κίνηση ο ίδιος, στέλνοντας επιστολή παραίτησης.

Ενδεχομένως να «βασανίζει» και τον ίδιο το ερώτημα, πως κατάφεραν να κάμουν την Ομόνοια, να εμφανίζεται συχνά στο γήπεδο σαν μικρομεσαία ομάδα.

Εννοείται, ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, πάει πάντοτε στην «κεφαλή» ενός ποδοσφαιρικού οικοδομήματος. Ο Σταύρος Παπασταύρου και το «alter ego» του στο νησί, Δημήτρης Γρηγόρη, είναι προφανές ότι κάπου έχουν απολέσει τον έλεγχο της όλης κατάστασης…  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ