Η χαρά του «ΚΚ» και τα πετροδόλαρα…
Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της ΑΕΛ, για να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές, αλλά και να γιορτάσει την εξασφάλιση του πανάκριβου εισιτηρίου για τα ημιτελικά του κυπέλλου.



14:30
ONE Friday Fights 141 (Ζ)
Novasports 5
15:30
ATP 250 - MONTPELLIER (QF 1) (Z)
Cytavision Sports 5HD
16:00
Τένις: WTA 500 2026 (Ζ)
Novasports 6
17:00
Νορβηγία - Μεγάλη Βρετανία (Ζ)
Novasports Extra1HD
17:00
Τένις: WTA 250 2026 (Ζ)
Novasports Extra2HD
17:30
ATP 250 - MONTPELLIER (QF 2) (Z)
Cytavision Sports 5HD
19:30
ATP 250 - MONTPELLIER (QF 3) (Z)
Cytavision Sports 5HD
19:30
Πρόισεν Μίνστερ - Μπόχουμ (Z)
Novasports 2
20:00
Playmakers (Ζ)
Novasports PRIME
21:00
Βιλερμπάν - Αρμάνι Μιλάνο (Ζ)
Novasports 6
21:00
Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζ)
Novasports 5
21:00
Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια (Ζ)
Novasports PRIME
21:30
Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα (Ζ)
Novasports 4
21:30
Ουνιόν Βερολίνου - Άιντραχτ Φρ. (Ζ)
Novasports 3
21:30
ATP 250 - MONTPELLIER (QF 4) (Z)
Cytavision Sports 5HD
21:45
VERONA - PISA (Z)
Cytavision Sports 4HD
21:45
Metz - Lille 6/2/26 (Z)
Cablenet Sports 2HD
22:00
LEEDS - NOTTINGHAM FOREST (Z)
Cytavision Sports 3HD
22:00
CELTA VIGO - OSASUNA (Z)
Cytavision Sports 8HD
Μετά τον πρόσφατο αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων στο «Αλφαμέγα», ο Μάρτινς είχε πει ότι η Ομόνοια έχει τον καλύτερο προπονητή στην Κύπρο.
Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της ΑΕΛ, για να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές, αλλά και να γιορτάσει την εξασφάλιση του πανάκριβου εισιτηρίου για τα ημιτελικά του κυπέλλου.
Επιστρέφει μετα από δέκα μήνες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Μάουρο Καμορανέζι. Θα μάθουμε σήμερα και ποιοι θα αποτελούν το επιτελείο συνεργατών του…
Σε τεντωμένο σχοινί είναι η κατάσταση στην Ανόρθωση με τους... μετασεισμούς μετά την αποδέσμευση του Τιμούρ Κετσπάγια να συνεχίζονται.
Πρότεινε κάποιος και τον Σωφρόνη Αυγουστή για τον πάγκο της Ανόρθωσης.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια κλήθηκε να... αναγεννήσει την Ανόρθωση, όμως η τρίτη του θητεία ολοκληρώθηκε άδοξα.
Δέχθηκε τηλεφώνημα από Κύπρο ο Μάουρο Καμορανέζι. Όχι απο κάποιους φίλους που δημιούργησε εδώ, στο διάστημα που εργάστηκε σε Ανόρθωση και Καρμιώτισσα.
Ο φακός του Savvides Press, εντόπισε τον Καρλίτος, μαζί με την σύζυγο του, στην κερκίδα του «Αλφαμέγα», πριν την χθεσινή αναμέτρηση με τον Άρη.
Αρκετός κόσμος είδε από κοντά το ματς Ομόνοια-ΕΝΥ (1-0, Γιόβετιτς 88') στο ΓΣΠ.
Ο Μιχλάλι Μαγιαμπέλα αντικατέστησε τον Εβάντρο στο 59' του ματς με την ΕΝΥ πραγματοποιώντας ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας.
Πριν μερικές εβδομάδες, ο Γρηγόρης Κάστανος, είχε αποκτήσει ιδιόκτητη κατοικία στην Λεμεσό (σε καινούργια πολυκατοικία).
Η ΑΕΚ πήρε την νίκη κόντρα στην ΕΝΠ, ενώ στην επόμενη αγωνιστική έρχεται μεγάλο ματς.