Δημοσίευμα των Times αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι κοντά στο να συμφωνήσει σε όλα με την Ίντερ Μαϊάμι και ότι οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις ενόψει καλοκαιριού που μένει ελεύθερος από την Παρί. Η ομάδα του MLS θέλει να αποκτήσει και τους πρώην συμπαίκτες και φίλους του, Λουίς Σουάρες και Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Λιονέλ Μέσι μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, η Ίντερ Μαϊάμι είναι αισιόδοξη ότι θα τον αποκτήσει το καλοκαίρι, καθώς οι δύο πλευρές έχουν προχωρημένες συζητήσεις και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του MLS, ενώ η Ίντερ Μαϊάμι, της οποίος ιδιοκτήτης είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, προτίθεται να αποκτήσει και τους Λουίς Σουάρες και Σεσκ Φάμπρεγκας, δύο πρώην ποδοσφαιριστές του στην Μπαρτσελόνα με τους οποίους διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Οι συζητήσεις σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα είναι σε προχωρημένο επίπεδο, ο Μπέκαμ διατηρεί εξαιρετικές σχέσει με τον Μέσι λόγω της Adidas αλλά και με τους διοικούντες την Παρί, μιας και είναι ο πρεσβευτής του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Να σημειωθεί ότι ο Μέσι έχει ήδη ένα σπίτι στο Μαϊάμι και έχει περάσει οικογενειακές διακοπές εκεί στο παρελθόν. Φυσικά η Ίντερ Μαϊάμι είναι σε επαγρύπνηση διότι γνωρίζει ότι δεν θα είναι η μόνη ομάδα που θα ενδιαφερθεί για τον Αργεντινό σούπερ σταρ...

Πηγή: sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα μηδέν, αλλά αγκαλιά με το Champions League Γιουβέντους και Μίλαν!-ThemaSports
27/04 @ 23:31

Όλα μηδέν, αλλά αγκαλιά με το Champions League Γιουβέντους και Μίλαν!

Γιουβέντους και Μίλαν έμειναν στο 0-0, αλλά το εν λόγω αποτέλεσμα φέρνουν ακόμη πιο κοντά τις δύο ομάδες στην εξασφάλιση του εισιτηρίου του Champions League της νέας σεζόν.

Διέκοψαν τις δηλώσεις Ηλία με... ντου (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/04 @ 23:15

Διέκοψαν τις δηλώσεις Ηλία με... ντου (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Χαραλάμπους διέκοψαν τις δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού... συνεχίζοντας τους πανηγυρισμούς.

Πάρτι στα αποδυτήρια για τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ του Ηλία! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/04 @ 23:09

Πάρτι στα αποδυτήρια για τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ του Ηλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έστησαν πάρτι οι ποδοσφαιριστές της Στεάουα με τον Κύπριο τεχνικό Ηλία Χαραλάμπους να πανηγυρίζει μαζί τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρουμανίας.

Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 2-2: Ούτε τώρα, ούτε ποτέ - Κράτησε το αήττητο με γκολ στο 97’ η ομαδάρα του Αλόνσο! (video)-ThemaSports
27/04 @ 22:42

Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 2-2: Ούτε τώρα, ούτε ποτέ - Κράτησε το αήττητο με γκολ στο 97’ η ομαδάρα του Αλόνσο! (video)

ΑΡΝΕΙΤΑI ΝΑ ΧΑΣΕΙ! Η εκπληκτική Στουτγκάρδη του Χένες παραλίγο να υποχρεώσει την ομαδάρα του Αλόνσο στην πρώτη της ήττα μετά από 45 παιχνίδια. Όμως, ο Άντριχ ισοφάρισε στο 97’ (2-2) για να κρατήσει όρθιο το ιστορικό αήττητο που τρέχουν οι «ασπιρίνες»!

"Βασιλιάς" στην Ρουμανία ο Ηλίας! Το σήκωσε απόψε πάνω στον Χάτζι...-ThemaSports
27/04 @ 22:18

"Βασιλιάς" στην Ρουμανία ο Ηλίας! Το σήκωσε απόψε πάνω στον Χάτζι...

Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους.

Premier League: Το «φάντασμα» της Γιουνάιτεντ υπάρχει ακόμη, η Σέφιλντ υποβιβάστηκε!-ThemaSports
27/04 @ 19:13

Premier League: Το «φάντασμα» της Γιουνάιτεντ υπάρχει ακόμη, η Σέφιλντ υποβιβάστηκε!

Με συνδυασμό λαθών από Καζεμίρο και Ονάνα η Γιουνάιτεντ πρόσθεσε ακόμα ένα πάθημα στη φετινή λίστα της με το 1-1 κόντρα στην Μπέρνλι, η οποία συνεχίζει να διεκδικεί την παραμονή της. Η Νιούκαστλ με πεντάρα (5-1) έριξε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Championship. Δεν σταματιέται η Πάλας που πήρε βαθμό (1-1) και στην έδρα της Φούλαμ, η Γουλβς επικράτησε της μαχητικής Λούτον 2-1.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ