Ένα επιπλέον κίνητρο για διάκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ έχει ο Γκιγέρμο Οτσόα, οποίος ήταν ο ήρωας για το Μεξικό στο ματς με την Πολωνία κι ακούει στο όνομα Γουάντα Εσπινόσα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γκιγέρμο Οτσόα έχει έναν παραπάνω λόγο για να… σκίσει στο Μουντιάλ του Κατάρ.
Ο 37χρονος τερματοφύλακας ήταν ο ήρωας για το Μεξικό στην αναμέτρηση με την Πολωνία, καθώς έπιασε πέναλτι του Λεβαντόφσκι και φαίνεται ότι είχε πολύ ισχυρό κίνητρο ώστε να πάει καλά στο συγκεκριμένο ματς (όπως και η εθνική του), αλλά και γενικότερα στη διοργάνωση.
Ο λόγος ακούει στο όνομα, Γουάντα Εσπινόσα. Πρόκειται για την πρώην tattoo artist και νυν μοντέλο του Only Fans. Η εν λόγω δεσποινίς, η οποία έχει 1.1 εκατ. followers στο Instagram, έταξε (μέσω podcast) μία αξέχαστη βραδιά στον Οτσόα, εφόσον το Μεξικό σηκώσει το τρόπαιο, τονίζοντας ότι: «θα γίνει πιο χαρούμενος ακόμα και από τη μέρα που θα πάρει το τρόπαιο».
Οι δύο παίκτες της Ομόνοιας έχουν πιθανότητες να μπουν αποστολή με τον Μάριτς να είναι σε καλύτερη κατάσταση





sport-fm.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 16:00
Το νέο συμβόλαιο του Νόρντιν Άμραμπατ για τη σεζόν 2024/25 ανακοίνωσε η ΑΕΚ.
26/06 @ 13:44
Μειωμένο κατά 50% θα είναι το μπάτζετ της Ανόρθωσης που μπήκε σε περίοσο οικονομικής εξυγίανσης.
05/09 @ 09:41
Ατάκα που προκάλεσε αίσθηση από τον Λουίς Φαν Χάαλ, που έκανε την εκτίμηση πως ήταν προαποφασισμένο να πάρει η Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
17/05 @ 18:32
Ο προπονητής του ΑΣΙΛ μίλησε στη σελίδα της ομάδας κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν 2022/23 και αναφέρθηκε στην νέα σεζόν.
29/03 @ 10:50
Οι αρχές του Κατάρ άσκησαν ποινική δίωξη για τον θάνατο μετανάστη που εργαζόταν στα έργα για το Μουντιάλ.
22/03 @ 11:45
Στην εξομολόγηση ότι δεν τρέφει και τα πιο... αγνά συναισθήματα για τον Ντίμπου Μαρτίνες προχώρησε ο Κόλο Μουανί, αναφορικά με την απόκρουση του Αργεντινού στον τελικό του Μουντιάλ.
BEST OF THEMASPORTS