Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Καρμιώτισσας Ανδρόνικος Ανδρονίκου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports με τον Πόλυ Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ονομάζεται το πρωτάθλημα αναπτυξιακό αλλά μόνο τέτοιο δεν είναι. Δεν μας αφήνουν να κάνουμε σωστή δουλειά γιατί έχει το πρωτάθλημα 20 ομάδες και πρέπει να μπεις στην πρώτη δεκάδα. Έχει παίκτες που παίζουν 2 λεπτά επειδή οι ομάδες χρειάζονται βαθμούς καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υποβιβαστούν. Κάνουν εξαγγελίες για αναβαθμισμένα πρωταθλήματα όμως μόνο τέτοια δεν είναι».

 

Για τα... μαγειρέματα μεταξύ ομάδων: «Μπορούν να παικτούν ματς της τελευταίας αγωνιστικής καθαρά και τίμια; Το πιστεύει κανείς αυτό; Δεν θα δοθούν χρήματα, αλλά δεν πιστεύει κανείς ότι θα χαρίσουν οι ομάδες η μία της άλλης; Στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης δεν υπάρχουν υποβιβασμοί. Τελειώνει το πρωτάθλημα και οι προπονητές βλέπουμ τις αδυναμίες τους και προσπαθούν να βελτιωθούν. Εδώ είναι άχρηστα τα γήπεδα που παίζουν τα παιδιά. Ελάτε να δείτε τα γήπεδα... Με το να έρθει ένας επενδυτής στην Καρμιώτισσα δεν θα σωθεί το κυπριακό ποδόσφαιρο. Έρχονται λεφτά στην ΚΟΠ από την UEFA για τις ακαδημίες. Η ΚΟΠ πρέπει να τα δίνει για τις ακαδημίες. Έρχονται περίπου 50 χιλιάδες ευρώ από τις ακαδημίες και τα αφαιρεί από τα προστίματα των ομάδων! Να μην μας τα δώσει εμάς που είμαστε διευθυντές επειδή μπορεί κάποιοι να είναι μαφίες. Ας δώσει τις 50 χιλιάδες για να δημιουργήσει γήπεδα».

«Εάν δηλώσουν επίσημα οι προπονητές των εθνικών ομάδων ότι συμφωνούν μαζί μας την επόμενη μέρα θα ζητήοσυν δουλειά στις ομάδες γιατί θα τους απολύσουν. Είναι τραγική κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Τους λένε ότι δουλειά σας είναι οι προπονήσεις και τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι πρωταθλήτριες ομάδες της Επίλεκτης Κατηγορίας-ThemaSports
24/04 @ 14:15

Οι πρωταθλήτριες ομάδες της Επίλεκτης Κατηγορίας

Το ερχόμενο Σάββατο 27 Απριλίου οι τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες της Επίλεκτης Κατηγορίας θα αντιμετωπίσουν στους καθιερωμένους αγώνες Super Cup τις αντίστοιχες πρωταθλήτριες ομάδες της Ανώτατης Κατηγορίας.

Το πρόγραμμα με τους αγώνες Super Cup Παίδων-ThemaSports
23/04 @ 16:40

Το πρόγραμμα με τους αγώνες Super Cup Παίδων

Το ερχόμενο Σάββατο με τους αγώνες Super Cup ολοκληρώνεται η δράση στα Πρωταθλήματα Ανώτατης και Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 και Κ-17 αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Ισόπαλο το ντέρμπι και άνοδος για τη Γεροσκήπου FC-ThemaSports
22/04 @ 08:29

Ισόπαλο το ντέρμπι και άνοδος για τη Γεροσκήπου FC

Μετά το ισόπαλο 0-0 στην έξοδο της με την ΕΝΑΔ, η Γεροσκήπου FC τερμάτισε στην 3η θέση και εξασφάλισε το τρίτο εισιτήριο ανόδου.

Το ερχόμενο Σάββατο οι αγώνες Super Cup Παίδων-ThemaSports
21/04 @ 18:33

Το ερχόμενο Σάββατο οι αγώνες Super Cup Παίδων

Το ερχόμενο Σάββατο 27 Απριλίου θα διεξαχθούν οι αγώνες Super Cup για τα Πρωταθλήματα Ανώτατης και Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 και Κ-17 αγωνιστικής περιόδου 2023 - 2024.

Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ: ΑΝΟΔΟΣ και για την Ανόρθωση Μουτταγιάκας (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
21/04 @ 11:26

Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ: ΑΝΟΔΟΣ και για την Ανόρθωση Μουτταγιάκας (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με τις αναμετρήσεις της προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ