Ο Κωνσταντίνος Μαρκίδης ξεκίνησε ιδανικά στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Απόλλωνα, με την εντός έδρας νίκη (2-0) του Ακρίτα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι γαλάζιοι μετά από τις 10 Οκτωβρίου και το διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κατέγραψαν 4 σερί ματς χωρίς νίκη και νίκησαν για πρώτη φορά στην έδρας τους μετά τις 11 Σεπτεμβρίου (2-1 την Ομόνοια με ανατροπή σκορ), σημειώνοντας ξανά 2 γκολ.

Ο Κύπριος τεχνικός οδήγησε την ομάδα του στην νίκη κάτι που έπραξε και μερικούς μήνες νωρίτερα. Μετά την αποδέσμευση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ (10/08) ο Μακρίδης ανέλαβε την ευθύνη για το ματς με την Ομόνοια στο Σούπερ Καπ στις 12 Αυγούστου οδηγώντας την ομάδα της Λεμεσού στην κατάκτηση του τίτλου. Όπως και στο ματς με τον Ακρίτα, ο Απόλλωνας είχε νικήσει με το ίδιο σκορ (2-0) ενώ είχε ολοκληρώσει το ματς με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Παναγιώτου στο 80', όπως και με τον Ακρίτα με την αποβολή (απευθείας μέσω VAR) του Ρέθιο στο 37'.

Για την συνέχεια ο Μακρίδης καλείται να ακολουθήσει το δρόμο του... Σωφρόνη Αυγουστή ο οποίος είχε ξεκινήσει ιδανικά την καριέρα του στον πάγκο του Απόλλωνα όταν στις 16 Δεκεμβρίου 2016 ντεμπούταρε με νίκη επί του Άρη (1-4) και στο επόμενο ισχυρό τεστ πέρασε από την Λάρνακα επικρατώντας με 1-3 της ΑΕΚ στην πρώτη ήττα των κιτρινοπράσινων στην ιδιόκτητη έδρα της στις 3 Ιανουαρίου 2017. Η επόμενη αντίπαλος των γαλάζιων τότε ήταν η... ΑΕΛ (2-0, 07/01/17) με τον Αυγουστή να αρχίζει να "χτίζει" το όνομα του.

Για την ιστορία ο Αυγουστή ξεκίνησε στον πάγκο του Απόλλωνα με 10 σερί νίκες καταγράφοντας αήττητο σερί 19 αγώνων!

Σαφώς θα ήταν ιδανικό και για τον Μακρίδη να ξεκινήσει με αυτό τον τρόπο και σίγουρα θα είναι το καλύτερο σενάριο για τον Κύπριο κόουτς να ξεκινήσει όπως και ο Αυγουστή με νίκες κόντρα σε ΑΕΚ (εκτός, 26/11/22) και ΑΕΛ (04/12/22) στα τελευταία ματς του πρώτου γύρου.

Ο όγδοος Κύπριος προπονητής στην ιστορία του Απόλλωνα μετά τους Κρυστάλλη, Μουσκάλλη, Γκόγκιτς, Μιχαηλίδη, Παπαβασιλείου, Χριστοφόρου και Αυγουστή γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Απόλλωνας και παίρνοντας την εντολή για να αναλάβει έχει ως στόχο να αφήσει την σφραγίδα του. Ιδού τα... πρώτα ντέρμπι και οι πρώτες μεγάλες προκλήσεις.

Cyprus League: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΛΕΦ: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
16/04 @ 20:50

ΑΛΕΦ: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Άλεφ Σαλντάνια.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ / ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ-ThemaSports
16/04 @ 20:10

ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ / ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Οι Απολλωνίστες δεν θα δώσουν απλά δυναμικό παρών απέναντι στην Πάφο, αλλά παράσταση.

Με τον 12ο για την ανατροπή ο Απόλλωνας… θέλει να γράψει ιστορία η Πάφος!  -ThemaSports
16/04 @ 22:06

Με τον 12ο για την ανατροπή ο Απόλλωνας… θέλει να γράψει ιστορία η Πάφος!

Απόλλωνας και Πάφος θα τα πούνε για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola (Τετάρτη, 20:00).

Τα σενάρια για τον αντί-Βαλμπουενά…-ThemaSports
16/04 @ 18:35

Τα σενάρια για τον αντί-Βαλμπουενά…

Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά θα παραταχθεί ο Απόλλωνας, στον πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν!

Παιδικά... τέλος-ThemaSports
16/04 @ 15:40

Παιδικά... τέλος

Όπως ενημέρωσε ο Απόλλωνας τα παιδικά εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την Πάφου έχουν εξαντληθεί.

7800 έκλεισαν θέση - Η ενημέρωση-ThemaSports
16/04 @ 13:13

7800 έκλεισαν θέση - Η ενημέρωση

H ενημέρωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ