Οι δηλώσεις του διευθύνων σύμβουλου της Ανόρθωσης, Μαρίνου Μήτρου στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δικαιολογημένα θα έλεγα στην πρώτη γραμμή η Ανόρθωση. Είχαμε και τη χρονική συγκυρία να κλείσουν οι υποχρεώσεις πριν τη διακοπή με ήττα στην Πάφο και αυτό συντείνει για να διατηρηθεί η δυσαρέσκεια. Σαφώς διαφορετικά πράγματα περίμενε ο κόσμος από τη φετινή Ανόρθωση, διαφορετικά πράγματα υποσχεθήκαμε εμείς. Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκαιο για την αποτυχία που παρουσιάζεται μέχρι στιγμής».

Για τις φετινές επιλογές: «Φαίνεται ότι έγιναν κάποιες κακές επιλογές. Δεν δούλευαν τα πράγματα όπως έπρεπε στην προετοιμασία της ομάδας. Καταγράφεται αυτή η αποτυχία. Ο πρόεδρος ανέλαβε την ευθύνη, όμως δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί.»

Για αθλητικό διευθυντή: «Δεν έχει εγκαταλειφθεί η λογική να υπάρχει ένας αθλητικός διευθυντής. Αυτός είναι ο στόχος, αλλά ίσως όχι άμεσα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας καινούργιος προπονητής. Έδειξε να φέρνει βελτίωση και στην αγωνιστική εικόνα και στο κλίμα εντός αποδυτηρίων. Θέλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία να κάνει κάποιες προσθήκες. Περιμένουμε τα βαθμολογικά αποτελέσματα να βελτιωθούν, γιατί αυτή είναι η ουσία. Πρέπει να μαζέψουμε άμεσα βαθμούς για να ανακάμψει η ομάδα».

Για αποχώρηση Λάρκου και Μίλανιτς: «Στο ποδόσφαιρο ο χρόνος είναι σχετικός. Ευτυχώς ή δυστυχώς τα αποτελέσματα πρέπει να έρχονται άμεσα. Όταν δεν έρχονται είσαι αναγκασμένος να κάνεις αλλαγές και με κόστος οικονομικό για να αλλάξει η κατάσταση. Δεν είναι θέμα να πιέζει ο κόσμος, ο κόσμος είναι απογοητευμένος όπως και εμείς. Δεν είναι ώρα να κοιτάζουμε πίσω, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να στηρίξουμε τον προπονητή μας».

Για τον Μουνιόθ: «Είναι ένας προπονητής που χαρακτηρίζεται από τη σκληρή δουλειά. Αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στον τρόπο που θέλει να παίξει ομάδα. Θα του δώσουμε την ευκαιρία τον Ιανουάριο να κάνει τις κινήσεις που θέλει, όμως μέχρι τότε πρέπει. Έστω όμως αν υπάρχουν κάποια κενά στο ρόστερ, πιστεύουμε στους παίκτες μας και πρέπει να στηριχθούν».

Θα προσληφθεί κάποιος σκάουτερ: «Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή. Σίγουρα θέλει μια βοήθεια στο κομμάτι απόκτησης παικτών. Θα γινεί πρόσληψη κάποιου σκάουτ για να βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχει προσληφθεί κάποιος μέχρι στιγμής, όμως είναι κάτι που θέλουμε να γίνει όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Ο τελευταίος λόγος είναι στον προπονητή και έτσι πρέπει να είναι, είτε υπάρχει αθλητικός διευθυντής ή όχι».

Πόσες μεταγραφές θα γίνουν: «Αυτό είναι θέμα που πρέπει να μας πει ο προπονητής. Δεν θέλω να δεσμευτώ αν θα είναι τρεις ή τέσσερις, αλλά ότι ζητήσει ο προπόνηση θα τον βοηθήσουμε»,

Αν ο κ. Μουνιόθ κατέληξε στις θέσεις που θέλει ενίσχυση η ομάδα του: «Έχει καταλήξει, όμως δεν είναι σωστό να της πω αυτή τη στιγμή. Έχει καταλήξει στα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα».

Για την απαίτηση των οργανωμένων της Ανόρθωσης να φύγει ο κ. Πουλλαΐδης: «Πρώτα να πω ότι δεν θέλω να μπούμε σε διάλογο με τους οργανωμένους οπαδούς ή με κάποιο άλλο οργανωμένο σύνολο της Ανόρθωσης. Είναι καλοδεχούμενη η κριτική και δικαίως γίνεται κριτική. Κανείς δεν τα ξέρει όλα είναι χρήσιμο να υπάρχουν συμβουλές. Είναι θεωρώ άδικο να αμφισβητούμε τα κίνητρα ενός ανθρώπου που είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα, έχει βάλει πάρα πολλά λεφτά. Έχει βγει ο ίδιος μπροστά και ανέβαλε την προεδρία φέτος ο κ. Πουλλαΐδης. Του γίνεται κριτική που και ο ίδιος αναγνωρίζει, αλλά τα πάντα πρέπει να έχουν ένα όριο. Πρέπει να είμαστε και εμείς λίγο προσεκτικοί όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς μας».

Αν θα γίνει κάποια συνάντηση με οπαδούς ή αν θα παραχωρήσει κάποια δημοσιογραφική ο πρόεδρος: «Δεν έχω κάτι υπόψη μου, όμως πάντα είμαστε ανοικτοί σε συναντήσεις. Δεν μπορώ να αποκλείσω τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο».

Σχέση σωματείου – εταιρείας: «Έχουμε συνεργασία σε πάρα πολλά θέματα που συμπίπτουν οι δρόμοι. Πάντα υπάρχουν προβλήματα και διαφωνίες. Η ουσία είναι να τις ξεπερνάς με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Ειδικά στις δύσκολες στιγμές πρέπει να καταλάβουμε ότι ένα στρατόπεδο πρέπει να έχουμε και αυτό είναι η Ανόρθωση».

Για βελτιωτικά έργα: «Το Αντώνης Παδαδόπουλος κινείται σε δύο άξονες. Το ένα έχει κάνει με την αδειοδότηση του σταδίου και την αίτηση για πολεοδομική άδεια που έχει κατατεθεί εδώ και μια διετία. Είμαστε στο στάδιο των απόψεων που ζήτησε η πολεοδομία από τις υπηρεσίες. Σύντομα θεωρώ πως θα καταφέρουμε να πάμε στην τελική ευθεία για την πολεοδομική άδεια του σταδίου, που είναι πάρα πολύ σημαντική. Από την άλλη πλευρά είναι τα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν στο στάδιο. Έχουν γίνει έργα τελευταία χρόνια, ίσως να μην είναι όλα εμφανή. Για παράδειγμα η αλλαγή η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου ή αναβάθμιση του φωτισμού. Μόλις χθες παραλήφθηκαν οι νέες πινακίδες, όμως το μεγάλο στοίχημα είναι η πλήρης αναβάθμιση του σταδίου. Υπάρχει σε εξέλιξη διαδικασία από τον ΚΟΑ. Πριν από τρεις βδομάδες πήραμε άδεια για να προχωρήσουμε. Θα γίνει η μελέτη και στη συνέχεια τα έργα για την πλήρη αναβάθμιση του Αντώνης Παπαδόπουλος, του Αμμόχωστος και αυτού στο Δασάκι. Για τις ακαδημίες, φέτος έχουμε προχωρήσει σε μακροχρόνια ενοικίαση των γηπέδων Α στη Δρομολαξιά. Είναι πέντε γήπεδα, έχει παραδοθεί το πρώτο, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα έχουν παραδοθούν άλλα δύο και τα τελευταία δύο θα παραδοθούν τη νέα σεζόν. Να ξεκαθαρίσουμε ότι οι εγκαταστάσεις ανήκουν στο σωματείο και η εταιρεία η ποδοσφαιρική είναι υπεύθυνη για την συντήρηση».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΠΙΖΟΥΝ / ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ThemaSports
27/04 @ 08:22

ΕΛΠΙΖΟΥΝ / ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Στην Ανόρθωση βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση με το οικονομικό.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του και φεύγει ο Τιουνέ-ThemaSports
26/04 @ 19:41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του και φεύγει ο Τιουνέ

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ουσεϊνού Τιουνέ, ο οποίος χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του.

Συγκινεί ο Σάλβα Φερέρ: «Σε δύο μήνες θα είναι 'καθαρός' , ελπίζω να παίξω ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια ακόμη»-ThemaSports
26/04 @ 17:53

Συγκινεί ο Σάλβα Φερέρ: «Σε δύο μήνες θα είναι 'καθαρός' , ελπίζω να παίξω ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια ακόμη»

Συνέντευξη σε Ισπανικό μέσο παραχώρησε ο άσος της Ανόρθωσης, Σάλβα Φερέρ που διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, κάτι που τον ανάγκασε να σταματήσει, προσωρινά όπως ο ίδιος λέει, το ποδόσφαιρο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση στα ματς με ΑΕΚ και Άρη - «Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 15:47

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση στα ματς με ΑΕΚ και Άρη - «Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε ενέργειες για οικονομική ενίσχυση που θα γίνουν στους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

Απίστευτη στήριξη...-ThemaSports
26/04 @ 10:53

Απίστευτη στήριξη...

Είναι όντως εκπληκτική η ανταπόκριση των Ανορθωσιατών στην έκκληση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας για οικονομική βοήθεια, με στόχο την εξόφληση του χρέους του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος»...

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»-ThemaSports
26/04 @ 10:14

Αμίρ Τζέμα: «Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης για το 'Αντώνης Παπαδόπουλος' είναι τεράστια»

Δηλώσεις στον Super Sport FC έκανε ο Αμίρ Τζέμα, μέλος της πρωτοβουλίας του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου για εξόφληση του χρέους για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ