Γραπτή δήλωση έκανε ο προέδρος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης για την απογοήτευση του κόσμου όσον αφορά την εικόνα της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Γραπτή δήλωση Προέδρου κ. Χρήστου Πουλλαΐδη

Αγαπητοί Φίλοι Ανορθωσιάτες,

Επικοινωνώ μαζί σας νιώθοντας έντονα την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για την παρούσα κατάσταση στην αγαπημένη μας Ανόρθωση, κόντρα σε όσα κακόβουλα γράφονται και λέγονται τις τελευταίες μέρες.

Κατ’ αρχάς, οφείλω να παραδεχθώ πως η παρουσία της ομάδας μας στη φετινή αγωνιστική περίοδο απέχει κατά πολύ από τις προσδοκίες και τις δικαιολογημένες απαιτήσεις του κόσμου μας και σαφώς δεν ικανοποιεί κανέναν. Το περασμένο καλοκαίρι επέλεξα ένα μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Αθλητικό Διευθυντή να έχει το γενικό πρόσταγμα, μοντέλο που έχει επιτύχει σε πολλές ομάδες σε Κύπρο και εξωτερικό. Οι επιλογές που ακολούθησαν για τη στελέχωση της ομάδας, προπονητής, επιτελείο και ποδοσφαιριστές, ήταν δικές του και των συνεργατών του με τη διοίκηση να παρέχει κάθε στήριξη. Εκ των πραγμάτων, αρκετές των επιλογών αποδείχθηκαν λανθασμένες και ως η κεφαλή του οικοδομήματος αναλαμβάνω πρώτος την ευθύνη για αυτές.

Για αυτό άλλωστε προχώρησα, αν και νωρίς στην αγωνιστική περίοδο, σε διορθωτικές κινήσεις με στόχο τη βελτίωση της ομάδας και αυτό έγινε ανεξαρτήτως κόστους αφού κύριο μέλημά μου ήταν και παραμένει το καλό της Ανόρθωσης. Το νέο προπονητικό επιτελείο απολαμβάνει της πλήρους στήριξής μου και θα του παρέχω κάθε βοήθεια που θα μου ζητηθεί. Στα πλαίσια αυτά, θα προσληφθεί σκάουτ για να βοηθήσει στον εντοπισμό ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ομάδα. Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος στον προγραμματισμό, θα ανήκει στον προπονητή μας, κ. Μουνιόθ.

 

Αγαπητοί Φίλοι Ανορθωσιάτες,

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την πικρία που σας διακατέχει για τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας. Είναι συναισθήματα που τα μοιραζόμαστε. Σας ευχαριστώ θερμά για τη μαζική σας παρουσία στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα μας και σας καλώ να παραμείνετε δίπλα της ώστε όλοι να συμβάλουμε στην προσπάθεια ανάκαμψης που επιχειρείται. Η εποικοδομητική κριτική είναι και καλοδεχούμενη και απαραίτητη όχι όμως η λασπολογία και οι ανυπόστατες φήμες που κυκλοφορούν. Το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι διχόνοια στις τάξεις του κόσμου και ζημιά στην ομάδα.

Η ιστορία έχει αποδείξει πως όταν όλοι όσοι αποτελούν αυτό το Σύλλογο, αυτή την ιδέα, πορεύονται ενωμένοι, κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να σταθεί απέναντί τους. Σας καλώ να σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας παραμερίζοντας την πικρία που όλοι νιώθουμε. Γιατί είμαστε όλοι Ανόρθωσις!

Ο Θεός να φυλάει την Ανόρθωση μας από κάθε εχθρό.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»-ThemaSports
17/05 @ 13:00

ΜΑΧΗΤΕΣ: «Τελικό ποσό €1,075,000 - Η πιο Ιστορική και η μεγαλύτερη νίκη στα 30 Χρόνια μας»

Οι Μαχητές ενημερώνουν για την εξόφληση του χρέους μετά την πρωτοβουλία τους που απευθύνθηκε προς τον κόσμο της Ανόρθωσης μόλις πριν 25 μέρες, στις 22/04/2024 για να λυθεί ένα ζήτημα 20 χρόνων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ