Ακόμη μία θητεία στον προεδρικό θώκο της FIFA εξασφάλισε ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Και αυτό γιατί είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές, που θα γίνουν στις 16 Μαρτίου 2023 στο Κιγκάλι της Ρουάντα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεθνούς ομοσπονδίας, η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων έληξε χωρίς να κατατεθεί άλλη υποψηφιότητα για την προεδρία, κάτι που σημαίνει ότι ο Ινφαντίνο θα επανεκλεγεί τον Μάρτιο για μία τρίτη θητεία.
Ο Ιταλο-Ελβετός παράγοντας εξελέγη πρόεδρος της FIFA στις έκτακτες αρχαιρεσίες του 2016, νικώντας στον τελικό γύρο τον Σαλμάν Μπιν Ιμπραΐμ Αλ-Καλίφα από το Μπαχρέιν, και επανεξελέγη το 2019, χωρίς αντίπαλο.
sdna.gr
Πιθανό είναι το σενάριο να αλλάξει ο γενικός διευθυντής της εταιρίας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο». Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι ο Θύμιος Αγαθοκλέους, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο, μετά από αρκετά χρόνια να αποχωρήσει από τους γαλαζοκίτρινους…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/08 @ 08:43
Ο Χέουνγκ-Μιν Σον θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, καθώς η LA FC συμφώνησε με την Τότεναμ για τη μεταγραφή του διεθνούς Νοτιοκορεάτη επιθετικού.
06/08 @ 00:26
Όσο κι αν περνά ο καιρός, η Κρίσταλ Πάλας είναι αδύνατο ν’ αποδεχθεί τη συμμετοχή της στο Conference League.
06/08 @ 00:08
Η Κλάκσβικ πήρε καθαρό προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Νέμαν Γκρόντνο, επικρατώντας 2-0 στο πρώτο ματς.
05/08 @ 21:44
Το πορτογαλικό ποδόσφαιρο πενθεί τον χαμό του ο Ζόρζε Κόστα, ο οποίος υπέστη ανακοπή στο προπονητικό κέντρο της Πόρτο, με τους Πορτογάλους να τον αποχαιρετούν.
05/08 @ 18:19
Χωρίς τον Κέβιν θα αγωνιστεί η Σαχτάρ κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ουκρανία.
05/08 @ 17:32
Η πολύκροτη υπόθεση του Τόμας Πάρτεϊ συγκλονίζει το αγγλικό –και όχι μόνο– ποδόσφαιρο, καθώς ο άλλοτε μέσος της Άρσεναλ βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρότατες κατηγορίες που σχετίζονται με σεξουαλικά αδικήματα.
BEST OF THEMASPORTS