Λύγισε στην πρόβα τζενεράλε το Ομάν (0-1), αλλά ανησυχεί κυρίως για τον Κλόστερμαν η Γερμανία!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Χάνζι Φλικ είδε τον στόπερ της Λειψίας να αποχωρεί στο 34ο λεπτό του αγώνα, ωστόσο άπαντες περιμένουν με αγωνία να μάθουν αν η αλλαγή ήταν προγραμματισμένη ή υπήρξε νέο πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή.
«Να δούμε πόσο μπορεί να παίξει. Θέλουμε να τον δοκιμάσουμε σήμερα», είχε πει πριν το ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας και πλέον άπαντες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με την κατάσταση του.
Στα αμιγώς αγωνιστικά τώρα, τα «πάντσερ» ήταν ανώτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, αλλά πρέπει να προβληματίζονται για το γεγονός πως έφαγαν κιόλας ορισμένες φάσεις από το αδύναμο Ομάν.
Εν τέλει, η Γερμανία κατάφερε να πάρει τη φιλική νίκη στο τελευταίο της ματς πριν το Μουντιάλ με τον Φούλκρουγκ στο 80ο λεπτό να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα.
Ο σκόρερ είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο και έγινε ο γηραιότερος χαφ που ντεμπουτάρει με τη χώρα του την τελευταία 20ετία σε ηλικία 29 ετών και 280 ημερών.
Την ίδια ώρα, ο Μουκοκό έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φορά για πρώτη φορά τη φανέλα των «πάντσερ» σε ηλικία 17 ετών και 361 ημερών, μετά τον Ούβε Ζέλερ (17 ετών και 345 ημερών).
Η Πολωνία στο δύσκολο, τελευταίο, τεστ που είχε πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Χιλής. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος με λιγοστές φάσεις και τους λατινοαμερικάνους να είναι ανώτεροι στα σημεία, η ομάδα του Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς πήρε τα ηνία και ψάχτηκε για το γκολ.
Τελικά, το βρήκε με τον Πιόντεκ από ασίστ του Κίβιορ στο 85ο λεπτό, παίρνοντας τη φιλική νίκη. Για 25 λεπτά περίπου αγωνίστηκε ο Ντάμιαν Σιμάνσκι της ΑΕΚ, παίρνοντας τη θέση του άλλοτε συμπαίκτη του Κριχόβιακ στο 67’.
Η Μολδαβία με βασικό και αναντικατάστατο τον Ρέαμπτσουκ (που πήρε κίτρινη στο 90ο λεπτό), ηττήθηκε με 2-1 από το Αζερμπαϊτζάν, ενώ Κόσοβο και Αρμενία έμειναν στο 2-2.
Η Αυστρία λύγισε στο φινάλε την Ανδόρα εκτός έδρας με 1-0, χάρη σε τέρμα του Αρναούτοβιτς που διανύει εξαιρετική σεζόν.
Η Τουρκία επικράτησε με 2-1 της Σκωτίας, με τους Κάμπακ (40’) και Ιντέρ (49’) να σκοράρουν για τους νικητές, ενώ για τους ηττημένους μείωσε ο ΜακΓκιν στο 62’. Τέλος, η Τσεχία διέλυσε με το εμφατικό 5-0 του Σαν Μαρίνο.
Στη ζώνη της Αφρικής, η Ακτή Ελεφαντοστού επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του Μπουρουντί.
Πηγή: sport-fm.gr
Μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι, ο Κεραυνός Στροβόλου επικράτησε σήμερα το απόγευμα της Payabl. EKA ΑΕΛ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» με 85-89 στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 του κυπέλλου καλαθόσφαιρας και προκρίθηκε στον τελικό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 16:00
Το νέο συμβόλαιο του Νόρντιν Άμραμπατ για τη σεζόν 2024/25 ανακοίνωσε η ΑΕΚ.
26/06 @ 13:44
Μειωμένο κατά 50% θα είναι το μπάτζετ της Ανόρθωσης που μπήκε σε περίοσο οικονομικής εξυγίανσης.
05/09 @ 09:41
Ατάκα που προκάλεσε αίσθηση από τον Λουίς Φαν Χάαλ, που έκανε την εκτίμηση πως ήταν προαποφασισμένο να πάρει η Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
17/05 @ 18:32
Ο προπονητής του ΑΣΙΛ μίλησε στη σελίδα της ομάδας κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν 2022/23 και αναφέρθηκε στην νέα σεζόν.
29/03 @ 10:50
Οι αρχές του Κατάρ άσκησαν ποινική δίωξη για τον θάνατο μετανάστη που εργαζόταν στα έργα για το Μουντιάλ.
22/03 @ 11:45
Στην εξομολόγηση ότι δεν τρέφει και τα πιο... αγνά συναισθήματα για τον Ντίμπου Μαρτίνες προχώρησε ο Κόλο Μουανί, αναφορικά με την απόκρουση του Αργεντινού στον τελικό του Μουντιάλ.
BEST OF THEMASPORTS