Ο Νεϊμάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε πως έχει πει στον Λιονέλ Μέσι πως θα τον νικήσει στον τελικό του Μουντιάλ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει, με τον Νεϊμάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε να αποκαλύπτει συζητήσεις του με τον Λιονέλ Μέσι.
Επιπλέον, ο Βραζιλιάνος άσος θυμήθηκε πως ζούσε το Μουντιάλ όταν ήταν παιδί και ανέφερε τα είδωλά του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Προφανώς, όλοι έχουν υψηλές προσδοκίες για το Μουντιάλ και είναι, όχι αγχωμένοι, αλλά ενθουσιασμένοι. Δεν μιλάμε πολύ για αυτό με τον Μέσι αλλά καμιά φορά συζητάμε για το ενδεχόμενο του να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον στον τελικό. Του λέω ότι θα το κατακτήσω και ότι θα τον νικήσω και γελάμε πολύ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Το να παίζω με τον Λέο και τον Κιλιάν είναι τεράστια χαρά. Είναι δύο σπουδαίοι παίκτες, με τον Μέσι να θεωρείται εδώ και πολύ καιρό ο καλύτερος κόσμος».
Για το Παγκόσμιο Κύπελλο ανέφερε: «Τα δύο Παγκόσμια Κύπελλα στα οποία αγωνίστηκα είναι ξεχωριστά για μένα, το ένα γιατί το φιλοξενούσαμε στη Βραζιλία και το άλλο επειδή ήταν το δεύτερό μου. Πιστεύω πως και αυτό που έρχεται θα είναι επίσης ξεχωριστό. Τα Μουντιάλ είναι πάντα γεμάτα εκπλήξεις, θεωρώ όμως πως τα φαβορί είναι η Αργεντινή, η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία. Πιστεύω ότι αυτές οι χώρες και η Βραζιλία είναι κάτι παραπάνω από ικανές να φτάσουν στον τελικό».
Ενώ για τις μουντιαλικές του στιγμές ως παιδί: «Ήταν φανταστικά το 2002. Μαζί με τον πατέρα και την οικογένειά μου είδα τη Βραζιλία να κατακτά το Μουντιάλ. Αυτή είναι η πρώτη μου ανάμνηση από τη διοργάνωση. Από το 1994 έχω δει video, θυμάμαι μερικές φοβερές στιγμές του Ρομάριο. Έχω πολλά είδωλα. Εννοείται τον Πελέ αλλά και τους Ρονάλντο, Ρομάριο, Κακά, Ροναλντίνιο. Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μου».
sport-fm.gr
Μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι, ο Κεραυνός Στροβόλου επικράτησε σήμερα το απόγευμα της Payabl. EKA ΑΕΛ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» με 85-89 στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 του κυπέλλου καλαθόσφαιρας και προκρίθηκε στον τελικό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 16:00
Το νέο συμβόλαιο του Νόρντιν Άμραμπατ για τη σεζόν 2024/25 ανακοίνωσε η ΑΕΚ.
26/06 @ 13:44
Μειωμένο κατά 50% θα είναι το μπάτζετ της Ανόρθωσης που μπήκε σε περίοσο οικονομικής εξυγίανσης.
05/09 @ 09:41
Ατάκα που προκάλεσε αίσθηση από τον Λουίς Φαν Χάαλ, που έκανε την εκτίμηση πως ήταν προαποφασισμένο να πάρει η Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
17/05 @ 18:32
Ο προπονητής του ΑΣΙΛ μίλησε στη σελίδα της ομάδας κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν 2022/23 και αναφέρθηκε στην νέα σεζόν.
29/03 @ 10:50
Οι αρχές του Κατάρ άσκησαν ποινική δίωξη για τον θάνατο μετανάστη που εργαζόταν στα έργα για το Μουντιάλ.
22/03 @ 11:45
Στην εξομολόγηση ότι δεν τρέφει και τα πιο... αγνά συναισθήματα για τον Ντίμπου Μαρτίνες προχώρησε ο Κόλο Μουανί, αναφορικά με την απόκρουση του Αργεντινού στον τελικό του Μουντιάλ.
BEST OF THEMASPORTS