Τα είδαμε για πρώτη φορά

Ακολουθήστε μας στο Google news


*Στην 100ή του συμμετοχή με τη φανέλα της Ομόνοιας ο Λοΐζος Λοΐζου σημείωσε το πρώτο φετινό γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ο Πάρης Ψάλτης μετά τις 3 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην 11άδα της Ομόνοιας.

Με νίκη συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Απόλλωνα ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, με τους γαλάζιους να κερδίζουν 2-0 τον Ακρίτα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

O Γιώργος Βάσου αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα του Ακρίτα Χλώρακας. Ο 29χρονος (28/07/1993) ποδοσφαιριστής της παφιακής ομάδας αγωνίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα για μία ώρα, στην 2η φετινή συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Ο Ρέθιο μπήκε στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που αποβλήθηκαν στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ισπανός έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα στην φετινή σεζόν, ο 12ος συνολικά στο πρωτάθλημα και ο 10ος με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο πέμπτος που αποβάλλεται μετά από παρέμβαση του VAR. Ο 31χρονος μέσος του Απόλλωνα δέχθηκε 102 κίτρινες στην καριέρα του σε 206 συμμετοχής και αποβλήθηκε για τρίτη φορά, πρώτη φορά με απευθείας κόκκινη κάρτα!

Στην 3η του φετινή συμμετοχή ως αλλαγή ο Τιμ Μάταβζ άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα με τη φανέλα της Ομόνοιας, κόντρα στον Ολυμπιακό

Κύπρος Νεοφύτου ντεμπούταρε στο ματς με την Καρμιώτισσα ως αλλαγή και στην 2η του συμμετοχή αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ, κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας.

Ο προπονητής της ΑΕΛ Τσέντομιρ Γιανέφσκι στην 11η αγωνιστική δέχθηκε την πρώτη... κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Κωνσταντίνο Φωτίου στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Γκάρι Χούπερ στην προηγούμενη αγωνιστική άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα με τη φανέλα της Ομόνοιας κόντρα στον Άρη, ενώ στην 11η αγωνιστική ντεμπούταρε στο αρχικό σχήμα στην 6η του συμμετοχή, σημειώνοντας το 2ο φετινό του γκολ.

Ο Δανιήλ Παρούτης έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης στην φετινή σεζόν αντικαθιστώντας τον Χάρογιαν στο 84' του ματς κόντρα στην Πάφο.

Στην 8η του φετινή συμμετοχή ο Φλορίς Ντζιαβέ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα του Άρη, κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

 

Τα... είδαμε ΠΡΩΤΗ φορά στην 10η «στροφή»

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα ΦΩΤΑ στο ΓΣΠ για το «αιώνιο» ντέρμπι, μάχες και σε «Αρένα» και στάδιο «Αλφαμέγα» (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)-ThemaSports
28/04 @ 08:32

Τα ΦΩΤΑ στο ΓΣΠ για το «αιώνιο» ντέρμπι, μάχες και σε «Αρένα» και στάδιο «Αλφαμέγα» (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Με τρία ντέρμπι για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α' γκρουπ, συνεχίζεται σήμερα (28/04) το πρωτάθλημα Α' κατηγορίας.

Συλλυπητήρια για τον χαμό του Μιχάλη Στυλιανού-ThemaSports
27/04 @ 21:16

Συλλυπητήρια για τον χαμό του Μιχάλη Στυλιανού

Μέσω ανακοίνωσης η ΑΕΛ εκφράζει θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του επί χρόνια μέλος του σωματείου  και πιστού οπαδού της ομάδας, Μιχάλη Στυλιανού.

«ΕΠΙΑΣΕ» τον Εθνικό με ανατροπή η Νέα Σαλαμίνα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια-ThemaSports
27/04 @ 21:08

«ΕΠΙΑΣΕ» τον Εθνικό με ανατροπή η Νέα Σαλαμίνα - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια

Με μία αναμέτρηση ξεκίνησε η 12η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Το... γύρισε με Ντιακιτέ!-ThemaSports
27/04 @ 20:53

Το... γύρισε με Ντιακιτέ!

Η Νέα Σαλαμίνα νίκησε με ανατροπή σκορ, 2-1 (Νάρσινγκ 67', Ντιακιτέ 89'/Μ.Ηλία 23') τον Εθνικό για την 12η αγωνιστική των πλέι-αουτ... έπιασε την ομάδα της Άχνας στους 47 βαθμούς και την ξεπέρασε καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Β' όμιλος: Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής-ThemaSports
26/04 @ 11:56

Β' όμιλος: Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων της 13ης και της 14ης αγωνιστικής για τον Β' όμιλο του Πρωταθλήματος Cyta, περιόδου 2023 - 2024, καθορίστηκε ως ακολούθως:

Νεοφυτίδης: «Αυτό που βλέπουμε στο Β' γκρουπ, ζημιώνει τα σωματεία και ευνοεί την προκατάληψη»-ThemaSports
25/04 @ 18:11

Νεοφυτίδης: «Αυτό που βλέπουμε στο Β' γκρουπ, ζημιώνει τα σωματεία και ευνοεί την προκατάληψη»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, σχολίασε τις ανακοινώσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ