Σάββας ΝεοκλέουςΤην τελευταία στιγμή ενημερώθηκε πως θα ξεκινήσει τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Λένος Σωφρονίου ως ο… δεύτερος τερματοφύλακας του Άρη αυτή τη σεζόν, είδε τον Βάνα Άλβες να μην μπορεί να ξεκινήσει βασικός το εντός έδρας παιχνίδι της ελαφράς ταξιαρχίας με την Ομόνοια για τη 10η αγωνιστική, μετά από πρόβλημα τραυματισμού που υπέστη ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ στην τελευταία προπόνηση.
Η παρουσία του Κύπριου πορτιέρο ήταν αρκετά καλή στο παιχνίδι του «Αντώνης Παπαδόπουλος», δείχνοντας ότι μπορεί να καλύψει το κενό του Άλβες, όποτε χρειάζεται «φύλακα άγγελο» η εστία της Λεμεσιανής ομάδας.

Στο γκολ της Ομόνοιας δεν φέρει φταίξιμο ο Λένος Σωφρονίου, ενώ και οι ιθύνοντες του Άρη είδαν με ικανοποίηση και το… χάρηκαν, για αυτό που παρουσίασε στο παιχνίδι ο Κύπριος τερματοφύλακας.
Πλέον, από τη στιγμή που ταλαιπωρείται με θλάση ο Άλβες, ο Σωφρονίου θα είναι ο υπερασπιστής της εστίας του Άρη στο προσεχές παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Πιστεύουν στον Σωφρονίου στον Άρη και ευελπιστούν ότι θα μπορέσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του με τους «ερυθρόλευκους» της Αμμοχώστου.
Μπορεί να συμπλήρωσε τα 38 του χρόνια ο Ελ Αραμπί, αλλά παραμένει ακόμα ένα δυνατό όνομα στο μεταγραφικό παζάρι, το οποίο δεν αφήνει ασυγκίνητο ομάδες, κυρίως από την Ελλάδα που γνωρίζουν από... πρώτο χέρι τις ικανότητες του στο σκοράρισμα, από την πενταετή (2019-2024) παρουσία του στον Ολυμπιακό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 17:02
Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή (06/07), το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη στην Αυστρία. Τέσσερις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ το φιλικό με αντίπαλο την DVTK Ουγγαρίας, αναβλήθηκε.
05/07 @ 21:59
Δηλώσεις στην κάμερα του Άρη παρέθεσε ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Ντάνιελ Σικόρσκι.
05/07 @ 20:29
Ο Άρης αναφέρεται στη φιλική ήττα με 4-0 από την Γκόρνικ.
05/07 @ 18:55
Την φιλική ήττα με 4-0 από την Górnik Zabrze γνώρισε ο Άρης στην Αυστρία. Δεύτερο φιλικό για την Ελαφρά Ραξιαρχία με τον κόουτς Αρτσιόμ Ράτζκοφ να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα μέσω των αδυναμικών που παρουσίασε η λεμεσιανή ομάδα.
05/07 @ 09:38
Ο Άρης Λεμεσού αντιμετωπίζει σήμερα σε φιλικό αγώνα την Πολωνική Γκόρνικ
04/07 @ 21:48
Επίσημο όσον αφορά την διαιτησία για τα 2 ευρωπαϊκά παιχνίδια του Άρη κόντρα στην Puskas academy
BEST OF THEMASPORTS