Από χθες βράδυ βγαίνει ότι σήμερα θα ανακοινωθεί το πρόωρο διαζύγιο με τον Νταβίτ Καταλά. Η πληροφορία, ότι δύσκολα επιβιώνει ο Καταλανός τεχνικός, είχε διαρρεύσει, ενώ ήταν ακόμα σε εξέλιξη η συνεδρία του ΔΣ της εταιρίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αν και εφόσον ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, καλέσει σήμερα τον Καταλά να του… επιδώσει το χαρτί απόλυσης, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην επιλογή του για τον διάδοχο.

Παίζει το ενδεχόμενο να αναλάβει ως υπηρεσιακός ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, ο οποίος είναι στο τεχνικό επιτελείο της επαγγελματικής ομάδας τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.

Αν ο «Κώτσιος» αναλάβει τα γκέμια, λογικά θα έχει την ευκαιρία του να εξελιχθεί σε νέο «Χρι-Χρι» (Χριστάκης Χριστοφόρου) ή σε νέο... Σωφρόνη Αυγουστή.

Κάποιοι προτρέπουν τον Κίρζη, να επαναφέρει τον «Κάττο» για 3η θητεία στο Κολόσσι, υπο την ιδιότητα του προπονητή. Δεν προκύπτει πληροφορία, ότι σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο πρόεδρος των πρωταθλητών.

Π.Χ. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΜΒΙΚΟ-ThemaSports
20/04 @ 13:44

ΚΟΜΒΙΚΟ

Πιο... κομβικό από ποτέ είναι το ματς στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Άρη.

Αν ήταν Κύπρο ο Τζολάκης… -ThemaSports
19/04 @ 08:42

Αν ήταν Κύπρο ο Τζολάκης…

Ήρωας της πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «4» του Κόνφερενς Ληγκ, ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Έπιασε τρία πέναλτι στην… ρωσική ρουλέτα, βάζοντας την υπογραφή του, στην τεράστια επιτυχία των ερυθρολεύκων μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ-ThemaSports
17/04 @ 22:20

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Όπως είναι λογικό στον Απόλλωνας επικρατεί απογοήτευση για τον αποκλεισμό από την Πάφο στα ημιτελικά του κυπέλλου.

ΠΡΩΤΟΣ!-ThemaSports
17/04 @ 22:17

ΠΡΩΤΟΣ!

Πρώτος ιστορικός τελικός κυπέλλου για την Πάφο που θα κυνηγήσει το πρώτο της τίτλο!

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ...-ThemaSports
17/04 @ 22:06

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ...

Οι οπαδοί του Απόλλωνα δεν σταμάτησαν να τραγουδούν παρά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ενώ χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές μετά το ματς κόντρα στην Πάφο.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ-ThemaSports
17/04 @ 22:05

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ

Πανηγύρισαν με την ψυχή τους οι ποδοσφαιριστές της Πάφου για την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ