Πόλυς Χαραλάμπους

Η νέα γκέλα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, ήταν φυσιολογικό να προκαλέσει το ξέσπασμα του κόσμου. Όσοι οπαδοί ήταν στο «Αμμόχωστος» αποδοκίμασαν τους παίχτες και τον προπονητή, αλλά κι αυτούς που έχουν το γενικό πρόσταγμα...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στα «λαϊκά δικαστήρια» που στήθηκαν από χθες βράδυ στα Social Media, γίνεται σκληρή κριτική εναντίον του προέδρου Νίκου Κίρζη και του στενού του συνεργάτη Πέτρου Κονναφή.

Μια μερίδα τους καταλογίζει ευθύνες, για το ότι τα τσούγκρισαν με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, οδηγούμενοι στην απόφαση πριν από τρεις μήνες να τον αποδεσμεύσουν.

Επίσης τους καταλογίζουν το ότι έδειξαν εφησυχασμό και καθυστέρηση κατά το περασμένο Καλοκαίρι, μη αξιοποιώντας τα «προνόμια» που υπήρχαν, μετά την κατάκτηση του τίτλου, συν την επικείμενη μετακόμιση στη νέα έδρα της ομάδας.

Προσάπτουν επίσης στον διοικητικό ηγέτη της εταιρίας, ότι μένοντας κολλημένος στο μοντέλο της… απόλυτης εμπιστοσύνης στον Πέτρο Κονναφή, δεν ευθυγραμμίζεται με τα καινούργια δεδομένα στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αναφερόμαστε βασικά στο ότι δείχνουν να έχουν… ξεφύγει σε αυτό τον τομέα, οι δυο καινούργιες δυνάμεις, Πάφος και Άρης. Έχουν στήσει ένα ολόκληρο δίκτυο, εντοπισμού και αξιολόγησης, φέρνοντας πολύ ψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές.

Σ’ αυτόν τον τομέα, δεν έμεινε πίσω μόνο ο Απόλλωνας, αλλά κι οι υπόλοιπες παραδοσιακές δυνάμεις (με εξαίρεση την ΑΕΚ) του κυπριακού στερεώματος. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει, με την εικόνα που έχει ο μαραθώνιος, στις πρώτες δέκα αγωνιστικές.

Συμφωνούμε ότι ο Πέτρος Κονναφής, έφερε και σπουδαίους παίχτες όλα αυτά τα χρόνια, που έχει τα γκέμια στον σχεδιασμό της Λεμεσιανής ομάδας. Όμως, αυτό το καλοκαίρι, οι αποδόσεις και τα νούμερα των παιχτών που επέλεξε, μέχρι στιγμής, των πλείστων εξ αυτών είναι τραγικά.

Αυτόν θεωρούμε βασικό υπεύθυνο, για να μην πετύχει η ομάδα κατιτίς παραπάνω στην Ευρώπη και να βρίσκεται αυτή την στιγμή δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή. 

Για τον Νίκο Κίρζη, δεν νομίζουμε ότι είναι τόσο δύσκολη η απόφαση αν θα κρατήσει ή θα αποδεσμεύσει τον Νταβίτ Καταλά. Στο σενάριο που θα τον καλέσει για διαζύγιο, περισσότερο δύσκολο θα είναι σε ποια λύση θα πάει για την αντικατάσταση του.

Επιμένουμε ότι το πιο δύσκολο ζήτημα για τον πρόεδρο των κυανολεύκων, όχι για σήμερα, αλλά για το μέλλον, είναι αν θα αποφασίσει να εγκαταλείψει την… πεπατημένη, σε σχέση με τον όλο σύστημα «χτισίματος» της ομάδας.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής-ThemaSports
30/04 @ 21:35

Θεμα Φοίβου Βάκη - Τα λέει με όλους ο Αθηνής

Στο προσκήνιο το θέμα Φοίβου Βάκη στον Απόλλωνα, μετά τα «πυρά» που εξαπέλυσε κατά του Ανδρέας Μαραγκός, ζητώντας την παραίτηση του.

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!-ThemaSports
30/04 @ 21:16

Ορίστηκε συνάντηση του Κίρζη με Ματσίν και Παπαϊωάννου – Ξεκαθαρίζει το θέμα παραμονής του Ισπανού κόουτς!

Αποτυχημένη ήταν η φετινή σεζόν για τον Απόλλωνα, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τουλάχιστον το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα-ThemaSports
30/04 @ 10:34

Άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό του ΄Άδωνη - Θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα

Άσχημα τα νέα για τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Ζαχαρία Άδωνη, ο οποίος τραυματίστηκε στον ψεσινό (29/04) αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο στάδιο «Αλφαμέγα».

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»-ThemaSports
29/04 @ 22:09

«Η διοίκηση είναι η πρώτη που θέλει να αλλάξει την κατάσταση»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος του ματς με την Καρμιώτισσα.

Τι μάθαμε για Μάκη Παπαϊωάννου… -ThemaSports
28/04 @ 11:03

Τι μάθαμε για Μάκη Παπαϊωάννου…

Παρά τα δημοσιεύματα, ότι ο Μάκης Παπαιωάννου, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να αποχωρήσει με τη λήξη της σεζόν, εμείς μαθαίνουμε άλλα…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ