Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες στην φάση των «16» του Champions League, αναβιώνοντας τον τελικό του 2022, αλλά και το ζευγάρωμα τους τη σεζόν 2008/2009.
Το Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι από τα ντέρμπι της φάσης των «16» του Champions League, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται ξανά λίγους μήνες μετά τον τελικό του 2022 στο «Σταντ Ντε Φρανς» με νικητές τους «μερένχες».
Οι δύο ομάδες έχουν αντιμετωπίσει η μια την άλλη μόνο μια φορά στην φάση των «16» στην ιστορία του θεσμού, και αυτή πίσω στην σεζόν 2008/2009, με τους «ρεντς» να παίρνουν την πρόκριση επικρατώντας με συνολικό σκορ 5-0. Ο πρώτος αγώνας που είχε λάβει χώρα στο στο «Μπερναμπέου» στις 25 Φεβρουαρίου 2009, βρήκε νικήτρια την Λίβερπουλ με 0-1 χάρις το γκολ του Γιόσι Μπεναγιούν στο 82΄.
Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης 4-0
Για την ιστορία η Λίβερπουλ που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση, βρήκε στον δρόμο της την Τσέλσι, όπου με συνολικό σκορ 5-7 (1-3 και 4-4) έμεινε εκτός συνέχειας.
Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής, υπερέβη τα 6.08μ στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στον Βόλο, και έγινε ο 4ος άλτης του επί κοντώ όλων των εποχών.
Άγριες συμπλοκές οπαδών της Λας Πάλμας και της Τενερίφης σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων, με την αστυνομία να επεμβαίνει για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
O πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σάβι Μπαμπίκα, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβία για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα που όπως αναφέρουν στην πλήρωσε 4 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του.
Η Φίτεσε του Νίκου Μαχλά, που μεγαλούργησε με 34 γκολ και Χρυσό Παπούτσι το 1998, χάνει την άδειά της από την KNVB και κινδυνεύει με οριστικό αποκλεισμό από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με την Corriere dello Sport η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να επιστρέψει στη διεκδίκηση του Φώτη Ιωαννίδη, με τους «βιόλα» να προσφέρουν 15 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα διεθνή.
Επίσημα παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι από την Παρασκευή ο Νέλσον Σεμέδο, αφού τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ.
Μεγάλοι μπελάδες για τον Ασράφ Χακίμι που κατηγορείται για βιασμό, με τον Μαροκινό να κινδυνεύει με 15 χρόνια φυλάκισης, την ώρα που ο ίδιος υποστηρίζει την αθωότητα του.