Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Τσίσκο Μουνιόθ δεν μας εξέπληξε, όταν απέφυγε να «δεσμευτεί» προς τους χιλιάδες οπαδούς της Ανόρθωσης, για την κατάληξη που θα έχει η φετινή χρονιά. Ο Ισπανός τεχνικός, βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία, να περάσει τα δικά του «θέλω» στους ποδοσφαιριστές, σε σχέση με την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το δεδομένο είναι ότι… αξιοποιεί στον βαθμό μπορεί, σχεδόν όλο το ρόστερ και τις επιλογές που έχει στην διάθεση του. Δεν έχει παίχτες κρυμμένους στην… ναφθαλίνη, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Αντρέας Χρυσοστόμου.

Θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους του Μουνιόθ, να βγει να υποσχεθεί στους οπαδούς, ότι αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα, να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Αν ήταν πριν 5-10 χρόνια, ενδεχομένως να το έπραττε.

Όμως, τον έχουν ενημερώσει, το διαπιστώνει κι ο ίδιος, ότι έχει αλλάξει ο χάρτης του κυπριακού φουτμπόλ. Με το ανέβασμα και τις απαιτήσεις ομάδων, που θα φοβόντουσαν να βγάλουν καν την φράση «πάμε για πρωτάθλημα» απ’ το στόμα τους...

Λογικό ήταν ο Μουνιόθ, να μην μπει σε εκτεταμένη συζήτηση, όταν ρωτήθηκε για την μετεγγραφική περίοδο του Γενάρη. Θα ήταν λάθος να πέσει σ’ αυτή την παγίδα, επειδή θα χρειαστεί όλους τους παίχτες, μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η αλήθεια είναι ότι στον τόπο μας, βιαζόμαστε παρά πολύ (κι εμείς οι δημοσιογράφοι) να μιλάμε για την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Αν και γνωρίζουμε, ότι είναι δύσκολο, να διορθωθούν όλα τα λάθη του καλοκαιρινού σχεδιασμού, με τις κινήσεις του Γενάρη.

Καταληκτικά, ο Ισπανός κόουτς, δείχνει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Με έμμεσο τρόπο ζήτησε από τον κόσμο, να στηρίζει τον ίδιο και την ομάδα, ακόμα και μετά από (πιθανά) νέα αρνητικά αποτελέσματα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση! -ThemaSports
04/05 @ 13:01

Ανόρθωση: Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση!

Νέα κίνηση για οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαριστών θέτουν σε δημοπρασία τη συλλεκτική μπάλα με τις αυθεντικές υπογραφές μερικών από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν ποτέ με τα κυανόλευκα.

Ασταμάτητοι οι Ανορθωσιάτες – Έτοιμοι να σπάσουν το φράγμα των 700 χιλιάδων!-ThemaSports
04/05 @ 09:07

Ασταμάτητοι οι Ανορθωσιάτες – Έτοιμοι να σπάσουν το φράγμα των 700 χιλιάδων!

Συνεχίζεται η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμους της Ανόρθωσης και όχι μόνο, για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»-ThemaSports
03/05 @ 12:45

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»

Επίσης αναφέρουν πως υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Κτηματική εταιρεία για να δουν τι άλλες κινήσεις έχουν γίνει αλλά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
02/05 @ 15:30

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Ανόρθωσης.

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος; -ThemaSports
02/05 @ 13:47

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος;

Τις τελευταίες μέρες, έγιναν αρκετές διεργασίες και ζυμώσεις για να αντιμετωπιστεί η σοβαρότατη κρίση στην Ανόρθωση. Βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν, ο Χρήστος Χατζηστεφάνου, είναι ο επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ