Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα του Μουντιάλ του Κατάρ και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να πάψουν να φέρνουν τους ποδοσφαιριστές και τους τεχνικούς σε θέση να σχολιάσουν τα τεκταινόμενα, αφού εκείνοι είναι που θα πρέπει να γράψουν για ό,τι συμβαίνει. «Αφήστε τους παίκτες απλά να παίξουν και να κάνουν το καλύτερο για την χώρα τους»...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γερμανός προπονητής έδειξε πως δεν συμφωνεί με την κατάσταση που επικρατεί και την πίεση που δέχονται οι διεθνείς ποδοσφαιριστές να μιλήσουν ανοιχτά για όλα τα θέματα που απασχολούν το Κατάρ και το Παγκόσμιο Κύπελλο.
«Γράψτε εσείς το πιο σκληρό άρθρο, είναι δική σας δουλειά, αφήστε τους παίκτες και τους προπονητές. Δεν είναι πολιτικοί, ούτε ο Σάουθγκεϊτ είναι πολιτικός για ν' ασχολείται. Όλα αυτά που σκεφτόμαστε θα έπρεπε να έχουν λυθεί εξ αρχής όταν έγινε η ανάθεση. Ναι θα είναι διαφορετικό Μουντιάλ, θα το παρακολουθήσω, αλλά τη σωστή στιγμή για αλλαγές και για σχολιασμό τη χάσαμε από τότε που συνέβη» σχολίασε ο κόουτς της Λίβερπουλ.
Πηγή: england365.gr
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Ζλάτιμπορ και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο (2/8). Μάλιστα οι Σέρβοι στόλισαν την πλατεία της πόλης στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ με συνοδεία τον ύμνο της.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/08 @ 00:03
Επίσημα παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι από την Παρασκευή ο Νέλσον Σεμέδο, αφού τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ.
01/08 @ 19:22
Μεγάλοι μπελάδες για τον Ασράφ Χακίμι που κατηγορείται για βιασμό, με τον Μαροκινό να κινδυνεύει με 15 χρόνια φυλάκισης, την ώρα που ο ίδιος υποστηρίζει την αθωότητα του.
01/08 @ 17:24
Η Λίβερπουλ εξέφρασε στην πράξη το θερμό ενδιαφέρον της για τον Ίσακ, η Νιούκαστλ όμως δεν εξέτασε καν την προσφορά και παλεύει για να κρατήσει τον... ανένδοτο Σουηδό επιθετικό!
01/08 @ 16:17
Ο Μπρούνο Σάντος ανακοινώθηκε από τη Muharraq Club, ομάδα του Μπαχρέιν.
01/08 @ 10:36
Η Αράζ Ναχτσιβάν κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να προκριθεί σε προκριματική φάση ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
01/08 @ 08:05
Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με μονοκόμματο σουτ, η Μπενφίκα επικράτησε 1-0 της Σπόρτινγκ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην Πορτογαλία.
BEST OF THEMASPORTS