Σούπερ Μπαμ ο Απόλλωνας με Μπράντον Τόμας!
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Τόμας!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τα σχόλια του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς για τον Έρλινγκ Χάαλαντ και την αρνητική επιρροή του Πεπ Γκουαρδιόλα επάνω του, δεν έμειναν αναπάντητα από τον Ισπανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Γκουαρδιόλα όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Φούλαμ για το σχόλιο του "Ιμπρακατάμπρα" απάντησε με διάθεση ειρωνείας ότι ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν έχει δίκιο σε όσα είπε, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσφορία του για τη συγκεκριμένη δήλωση.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γκουαρδιόλα για τον Ζλάταν: "Έχει δίκιο. Σε αυτή την ομάδα, σε αυτό το κλαμπ, ο εγωϊσμός μου είναι πάνω από κάθε άλλον. Δεν μου αρέσει όταν ο Χάαλαντ πετυχαίνει τρία γκολ και όλα όσα κάνει. Ζηλεύω. Ειλικρινά, ζηλεύω. Του λέω «Έρλινγκ, σε παρακαλώ μη βάζεις άλλα γκολ, διαφορετικά η Sun και η Daily Mail δεν θα μιλούν για μένα»".
Υπενθυμίζεται ότι οι Γκουαρδιόλα και Ιμπραχίμοβιτς συνυπήρξαν για μια σεζόν (2009/10) στην Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια ο Σουηδός αποχώρησε από τη Βαρκελώνη, εκτοξεύονται συχνά πυρά κατά του πρώην προπονητή του.
Πηγή: sport24.gr