Πόλυς Χαραλάμπους

Δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας (χάνοντας και τα 210 χιλιάρικα) η Ομόνοια στην τελευταία φετινή της ευρωπαική αγωνιστική υποχρέωση. Υπάρχει απογοήτευση για το αρνητικό αποτέλεσμα, κρατάνε το ότι η ομάδα ξεδίπλωσε επιθετικές αρετές…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πιο κλασική ευκαιρία ήταν το δοκάρι του Μπεζούς στο 80ο λεπτό. Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός, έδειξε ξανά ότι ξέρει πολύ μπάλα, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα περισσότερο στην πορεία.

«Μοιραίος» ήταν σε μια φάση στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ο Ελλαδίτης Φώτης Κίτσος. Τον έβγαλε μόνο ο Μπρούνο Φελίπε, έδειξε λίγο… σαστισμένος, πλάσαρε τον αντίπαλο κίπερ, στέλνοντας την μπάλα έξω.

Ο Γιανίκ Φερέρα, απόντος του Μάθιους, επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει ξανά σε ρόλο δεξιού μπακ. Τον μετατόπισε στην κλασική του θέση (αριστερό μπακ), όταν απέσυρε τον Λέτζιακς (63’) κι έβαλε δεξί μπακ τον Ψάλτη.

Ο 19χρονος Φώτης Κίτσος, απ’ ότι προσέξαμε στο βιογραφικό του, ήταν από μικρή ηλικία στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς. Πέρσι ήταν συμπαίχτης στον Ολυμπιακό Β’, με τους Ιωάννη Κωστή και Δημήτρη Πινακά (είναι δανεικός στον Απόλλωνα την φετινή σεζόν).

Με τα δείγματα γραφής του, όχι μόνο στα δυο τελευταία ματς, δείχνει ότι έχει όλο το «πακέτο» και τα προσόντα, να εξελιχθεί σε «πουλέν» του νέου προπονητή της Ομόνοιας (όπως ήταν ο Χάμπος για τον Λένον) στην πορεία της σεζόν.  

Θα αντιτάξει κάποιος ότι για την αριστερή πλευρά, δεν είναι εύκολο να παίζει βασικός, επειδή υπάρχει η επιλογή του αρχηγού Γιάν Λέτζιακς. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Τσέχος… απέχει παρά πολύ (μέχρι στιγμής) από την αγωνιστική ταυτότητα που έβγαζε την προπερσινή σεζόν.

Δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη, αν δεν συνέλθει στην πορεία, ο Γιανίκ Φερέρα να τον αφήνει στον πάγκο, δίδοντας φανέλα βασικού στον Φώτη Κίτσο. Το 19χρονο παλικάρι απο την Αθήνα, θα αποτελεί βεβαίως και εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής.

Θυμίζουμε ότι παίζει υπό μορφή δανεισμού στο "τριφύλλι" απο τον Ολυμπιακό. Ήταν μια μετεγγραφή για την οποία δεν έγινε πολύς ντόρος, όμως φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλά μέχρι στιγμής.   

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δυνατό ΒΙΝΤΕΟ με τον κόσμο της: «Για σένα ζω, για σένα τραγουδώ»-ThemaSports
08/05 @ 09:41

Δυνατό ΒΙΝΤΕΟ με τον κόσμο της: «Για σένα ζω, για σένα τραγουδώ»

Δυνατό βίντεο με τον κόσμο της ανέβασε η Ομόνοια και έγραψε «για σένα ζω, για σένα τραγουδώ».

Το καλοκαιρινό... τεστ του Τσιλούλη, ο Νταμπράουσκας και η Ομόνοια!-ThemaSports
07/05 @ 18:19

Το καλοκαιρινό... τεστ του Τσιλούλη, ο Νταμπράουσκας και η Ομόνοια!

Το δρομολόγιο Λαμία-Σπάτα θα ακολουθήσει ο Σωτήρης Τσιλούλης το προσεχές καλοκαίρι. Τι «παίζει» όμως με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, τον Λιθουανό τεχνικό Βάλντας Νταμπράουσκας και την Ομόνοια;

Εφτά παίκτες χωρίς συμβόλαιο-ThemaSports
07/05 @ 14:20

Εφτά παίκτες χωρίς συμβόλαιο

Η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα αλλά για την επόμενη υπάρχουν παίκτες χωρίς συμβόλαιο

Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι - Θετικά για Φαμπιάνο-ThemaSports
07/05 @ 12:28

Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι - Θετικά για Φαμπιάνο

Λίγο πριν τον τελικό κυπέλλου τραυματίστηκε ο Στεπίνσκι

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-ThemaSports
05/05 @ 21:14

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Ο Γιαν Λέτσιακς δύσκολα θα παραμείνει στην Ομόνοια.

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…-ThemaSports
05/05 @ 17:33

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά στην Ομόνοια ο Σενού Κουλιμπαλί, στην συνέχεια βρήκε ρυθμό και αποτελεί πλέον αξιόπιστη επιλογή για την άμυνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ